Aksaray'da iki otomobil kafa kafa çarpıştı! 2 ölü, 4 yaralı

Aksaray'da iki otomobil kafa kafa çarpıştı! 2 ölü, 4 yaralı
Aksaray- Ortaköy yolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu sürücüler Celal Coşkun ile Murat Özcan hayatını kaybetti. Kazada 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

Celal Coşkun yönetimindeki otomobil ile Murat Özcan yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

OTOMOBİLLER HURDAYA DÖNDÜ

Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller hurdaya dönerken, sürücü Celal Coşkun ile aynı araçta bulanan Çapan Coşkun, Burak Tutak, Enes Özdemir İnci ile diğer otomobilin sürücüsü Murat Özcan ve aynı araçta bulunan Emrah Özcan yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

İKİ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Acil Servis'te tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Celal Coşkun ile Murat Özcan doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu öğrenen yakınları ise Acil Servis önünde sinir krizi geçirdi. Yaralılardan Çapan Coşkun'un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aksarayda-iki-otomobil-carpisti-2-olu-4-yarali-7585-dhaphoto1.jpgaksarayda-iki-otomobil-carpisti-2-olu-4-yarali-7585-dhaphoto2.jpgaksarayda-iki-otomobil-carpisti-2-olu-4-yarali-7585-dhaphoto3.jpgaksarayda-iki-otomobil-carpisti-2-olu-4-yarali-7585-dhaphoto4.jpgaksarayda-iki-otomobil-carpisti-2-olu-4-yarali-7585-dhaphoto5.jpgaksarayda-iki-otomobil-carpisti-2-olu-4-yarali-7585-dhaphoto6.jpg