Aksaray'da kahreden olay. Minik Meryem'in ölüm yolculuğu

Aksaray'da kahreden olay. Minik Meryem'in ölüm yolculuğu
Aksaray'da, memleketlerine dönen tarım işçisi ailenin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün yolun ortasındaki lastiğe çarpmamak istemesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ailenin en küçük ferdi Meryem Taş hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Kaza, Aksaray- Ankara yolunun 50’nci kilometresinde meydana geldi. Eskişehir'de yaz ve sonbahar aylarında ailesiyle birlikte tarım işçiliği yapan Mustafa Taş, otomobiliyle memleketleri Şanlıurfa'ya dönmek üzere yola çıktı.

tarim-iscisi-ailenin-otomobili-sarampole-devrildi-minik-meryem-oldu-4-yarali-1811-dhaphoto1.jpg

KONTROLDEN ÇIKTI

Taş, Aksaray'a yaklaştıklarında yolun ortasındaki lastiği fark edip, çarpmamak isterken kontrolünden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Mustafa Taş, eşi Seher Taş, 2 yaşındaki kızı Meryem Taş, annesi Zehra Taş ile kardeşi Mehmet Taş  yaralandı.

tarim-iscisi-ailenin-otomobili-sarampole-devrildi-minik-meryem-oldu-4-yarali-1811-dhaphoto4.jpg

MİNİK MERYEM KURTARILAMADI

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan ailenin en küçük ferdi Meryem Taş, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Zehra Taş'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

tarim-iscisi-ailenin-otomobili-sarampole-devrildi-minik-meryem-oldu-4-yarali-1811-dhaphoto3.jpg
 

ARAÇTAN ÇIKARDI

Kaza anını anlatan sürücü Mustafa Taş, "Ben 90 kilometre hızla giderken yolda TIR lastiğe vardı. Onu fark edince çarpmamak için direksiyonu kırdım. Daha sonra şarampole yuvarlandık. Ben ve kardeşimin, emniyet kemeri takılı olduğu için çok ciddi yaramız yok. Bizi yoldan geçen bir kamyon şoförü araçtan çıkardı'' dedi.

tarim-iscisi-ailenin-otomobili-sarampole-devrildi-minik-meryem-oldu-4-yarali-1811-dhaphoto5.jpgtarim-iscisi-ailenin-otomobili-sarampole-devrildi-minik-meryem-oldu-4-yarali-1811-dhaphoto6.jpgtarim-iscisi-ailenin-otomobili-sarampole-devrildi-minik-meryem-oldu-4-yarali-1811-dhaphoto7.jpg

DHA