Aksaray'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Aksaray'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Aksaray’da, minibüs ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Aksaray'da otomobil ile minibüs çarpıştı

DHA'da yer alan habere göre, Kaza, saat 08.00 sıralarında, Aksaray- Nevşehir yolu Cumhuriyet köyü kavşağında meydana geldi. İbrahim Ekinci (71) yönetimindeki 68 KV 027 plakalı minibüs, Recep Meral'in (40) kullandığı 68 LC 638 plakalı otomobille çarpıştı.

aksarayda-otomobil-ile-minibus-carpisti-1-olu-6-yarali-3792-dhaphoto1.jpg

Kazada hurdaya dönen otomobildeki sürücü Recep Meral ve Pınar Yıldız (25) ile Yaşar Cevizci (49) ve minibüs sürücüsü İbrahim Ekinci ile yakınları Yadigar Birgin (43), Selvinaz Elibol (66), Gülbeyaz Gedek (63) yaralandı.

aksarayda-otomobil-ile-minibus-carpisti-1-olu-6-yarali-3792-dhaphoto2.jpg

Yaralılardan otomobil içinde sıkışan Yaşar Cevizci, ihbarla gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

aksarayda-otomobil-ile-minibus-carpisti-1-olu-6-yarali-3792-dhaphoto3.jpg

Tedaviye alınan yaralılardan Pınar Yıldız’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaşar Cevizci'nin cansız bedeni de sıkıştığı yerden çıkarılıp, otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü. 

Kaynak: DHA