Akşener: 100 bin imza ile adaylığım sürüyor

Akşener: 100 bin imza ile adaylığım sürüyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasındaki görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından iki lider açıklamalarda bulundu. Akşener, 100 bin imza ile adaylığının devam ettiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na iade-i ziyarette bulundu.

İki lider, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

24 Haziran'da yapılacak erken seçimle ilgili konuşan Akşener, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığının devam ettiğini söyledi.

Akşener ayrıca, partisinin sloganını da 'Türkiye ve milletimiz iyi olacak' şeklinde açıkladı.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Türkiye'de milletin sesinin, Türkiye'de hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi için gerekeni yapmak üzere onlar bir adım attılar. 

1 Nisan ve 25 Ekim'de partimizi kurduk. Orada da aziz milletimize ilan ettiğim gibi İYİ Parti'nin 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürdüğümü ilan etmem gerekiyor.

Türkiye siyasetini, bizleri tanzim etmeye kalkanların başarısız olacakları kesindir. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi. CHP liderine ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Partinin sloganını açıklıyorum: Türkiye ve milletimiz iyi olacak."

KILIÇDAROĞLU: "24 HAZİRAN'DA DEMOKRASİYİ GETİRECEĞİZ"

Akşener'den sonra söz alan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

Biz demokrasiyi savunanlar hangi parti olursa olsun 24 Haziran'da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Bütün vatandaşlar 25 Haziran sabahına huzur içinde uyanacaklar. Bu demokrasi birliğini sürdürmenin demokrasiye inanan bütün partiler açısından da iyi olacağını düşünüyorum.

İlgili Haberler