Akşener: 3.5 milyon Suriyeli ne olacak?

Akşener: 3.5 milyon Suriyeli ne olacak?
Partisinin Niğde İl Başkanlığı binası açılışında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "3.5 milyon Suriyeli ne olacak belli değil" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Niğde İl Başkanlığı binası açılışında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu açılış miting havasında gerçekleşirken meydandaki kadınların sık sık Akşener tezahüratları atması dikkat çekti. Akşener ise kadınlara "Kadınlar slogan atıyor kardeşim susturamam" diyerek teşekkür etti.

Sözlerine hükümetin tarım politikasını eleştirerek başlayan Akşener, "Sarayın 13 günlük masrafı 1 yıllık şeker fabrikalarının zararına denk. Kızdığımızda da itibarin fiyatı olmaz diyorlar" ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Zorlu bir seçim geçireceğiz. Bu seçimde en büyük güvencemiz sizlersiniz. Bütün abidik gubidik işler sandıklarda yapılır biz sandıkları koruyacağız ama ben sizlerin de gönüllü olmasını istiyorum. İnanıyorum ki oy namustur. Sandığın namusu devletin namusudur. Biz o sandıkları korumak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. YSK’da bir şeyler olursa oturacağım YSK’nın önüne, doğru sonuçları alana kadar jiletle kazıyamayacaklar beni.

Erken seçim Türkiye’ye bir yönetim boşluğu olduğu için geldi. 16 Nisan’da dedin ki “Türkiye uçacak” ne oldu? Sen her istediğini yapmışken seni bu duruma getiren ne? Yönetim boşluğu olduğu için dolar Euro aldı başını gitti. Suriye politikası, Türkiye’nin beka tehlikesi haline döndü. 3.5 milyon Suriyeli ülkemizde ne olacaklar belli değil.

Rahmetli şehidimiz Halisdemir’in, adının verildiği üniversitenin önünden geçtik. Güzel binalar var her şehirde içinde öğretmen var mı? Yok. 4 yıllık mezun çocuklarımız iş bulabiliyor mu? Hayır. Bu ülkenin gençleri işsiz işsiz. Ama sizin bir baltaya sap olamayacak çocuklarınız gemicik sahibi. Buradaki çocuklarıma iş vermek zorundasınız. İntihar ediyor gençler intihar…

Biz her bir gence iş ortamı yaratacağız. Sanayi yatırımlarına iş vereceğiz. Ama benim yakınlarımdan birinin zengin olduğunu, yandaş müteahhitlerin zengin olduğunu görmeyeceksiniz. Biz geliyoruz bunları çözmek için geliyoruz. (Kadınlar’ Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ sloganları atıyor) Kadınlar slogan atıyor kardeşim susturamam, sağ olun.

Bu kalantor abilerle tek başına sizin için mücadele eden, kadınlarımız için mücadele eden bu gariban kadına destek olmaya söz veriyor musunuz? Çok teşekkür ederim, Allah’a emanet olun"