Akşener AKP'li vekili Gökalp'in sözüyle eleştirdi

Akşener AKP'li vekili Gökalp'in sözüyle eleştirdi
İYİ Parti lideri Meral Akşener, vefatının 95. yılında Ziya Gökalp'i anarken, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na AKP Milletvekili Mustafa Savaş'ın yaptığı harekete de, Gökalp'in sözüyle tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vefatının 95. yılında Türk milliyetçiliğinin fikri önderlerinden Ziya Gökalp'i Twitter hesabından yayınlandığı bir mesajla andı.

Akşener, "Eserleri ve duruşuyla Türk Milletine yol göstermeye devam eden  Ziya Gökalp'i aramızdan ayrılışının 95. yılında saygı ve rahmetle anıyorum." dedi. 

Akşener, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na omuz atan ve bu hareketi ile de büyük tepki toplayan AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a da, Ziya Gökalp'in sözüyle tepki gösterdi.

Gökalp'in, "Kadın yükselmezse alçalır vatan, Samimi olamaz onsuz bir irfan" sözünü hatırlatan Akşener, "Vefatının 95. yılında andığımız Ziya Gökalp'in bu sözleri aklımızdayken, sayın Özlem Çerçioğlu'na yapılan terbiyesizliği kabul edemeyiz. Kadını yok sayan bu zihniyetin geleceğin Türkiye'sinde yeri yok" dedi. 

m1-040.jpgm2-036.jpg