Akşener Arnavutköy’de konuştu

Akşener Arnavutköy’de konuştu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Arnavutköy’de vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarını da eleştiren Akşener, "Bu seçimi daha fazla oy farkıyla İmamoğlu’na kazanacak" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul programlarına devam ediyor.

Bu kapsamda Arnavutköy’de vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, İstanbul seçimleri ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"İÇİŞLERİ BAKANLIĞINI İŞGAL EDEN ŞAHIS..."

Akşener'in açıklamaları özetle şöyle:

"Dokuz günün sonunda 23 Haziran'da İstanbul’da yeniden seçim olacak. Keşke böyle olmasaydı. Erdoğan 31 Mart’taki konuşmasının arkasında dursaydı. Yani demek istediğim 31 Mart akşamına kadar büyük ve küçük ortak tarafından hakaret iftira ile karşılaştık.

İçişleri Bakanlığı makamını işgal eden şahıs, Temel Bey ve benim Kandil'le sözleşme imzaladığımıza kadar söyledi. TBMM’ye önerge verdik bu konuyla alakalı. Araştırması lazım dedik kendileri reddettiler. Reddetme gerekçesi için “Seçim zamanı söyleyenleri dikkate almayın” dediler. Peki bunu duyan vatandaş, ben halkın içindeyim buna inansa bana bir şey yapsa bunun sorumlusu kim olacak?"

"Keşke bu seçimi iptal etmeseydi hepimizi Cumhurbaşkanı olma şansını kaybetti Erdoğan.

23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım Beyefendi arasındaki seçim; seçilmiş başkanla, kaybetmiş başkan arasında olacak bunu unutmadan sandığa gidiyoruz. Var olan seçilmiş başkanla seçilememiş başka arasındaki seçimdir bu. Millet iradesini gasp ettiler millet iradesini çaldılar sivil darbe yaptılar.

Bu seçimi daha fazla oy farkıyla İmamoğlu’na kazanacak. Hiç çalışmasak bile İmamoğlu kazanacak. Ayıp olmasın diye çalışıyoruz yan gelip yattı demesinler diye. Allah’ın izniyle bu iş olacak. İddia ediyorum Arnavutköy’de tahmin edilmeyecek bir oy alacak İmamoğlu. Arnavutköylü hemşerilerim haksızlığın karşısında oy verir. Her partiye oy veren seçmen aynıdır. Arnavutköylü seçmenle inatlaştılar o cezayı görecekler.

En küçücük kavga gönül kırmaya müsaade etmeyeceksiniz özellikle bazıları kavga çıkarmaya çalışacaklar, asla siz kanmayacaksınız. Benim kadar asabi kimse olmayacak yemin ettim sabırlı olacağımıza dair. Çünkü İstanbul’un bu yanını bilmiyorduk. Seçimin iptal edilme sebebi duygusalmış paraymış yani. Size ait paraların nerelere gittiğini 18 günde gördük. Bunu vermemek için her şeyi yapacaklar. 23 Haziran'ı getireceğiz arızasız olarak ondan sonraki bize ait."