Akşener, Balıkesir-İstanbul seferinde

Akşener, Balıkesir-İstanbul seferinde
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeterli sayının çok üstünde imza alan Akşener, bu dönemde başarılı çalışmalar yapan gençlere tek tek teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. İYİ Parti Genel Merkezi’nde gençlerle buluşan İYİ Parti Lideri Akşener, milletvekilliği aday adaylığına kaç gencin başvurduğunu sordu. Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, gençler arasında başvuru yapanların sayısının yüzü geçtiğini belirtti.

Akşener, gençlerin kendisinin yanında ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek üniversitede hocalık yaptığı dönemden öğrencileri ile hala görüştüğünü kaydetti.

İYİ Parti Gençlik Kolları’ndan bir isim Meral Akşener’e eşarp hediye etti. Öte yandan Genel Merkez’de Merkez Danışma Kurulu (MDK) toplantısı yapıldı. 50 kişiden oluşan ve arasında önemli isimlerin bulunduğu MDK’da fikir alışverişinde bulunuldu. Bu arada seçim çalışmalarına hız veren Meral Akşener, yarın saat 15.00’te Kuva-i Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilere hitap edecek.

Akşener, cumartesi günü saat 13.00-17.00 arasında da İstanbul’un Esenyurt ilçesinde kadınlarla buluşacak. “Cesur Kadınlar İYİ Türkiye” konseptli yemekli toplantı, Esencan Hastanesi’nin 100 metre altındaki Karmen Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.