Akşener fezlekelere ‘Evet’ verilmesini isteyen esnafa böyle cevap verdi. Sizi bana beddua ettirecek tek bir harfim dahi olmaz

Akşener fezlekelere ‘Evet’ verilmesini isteyen esnafa böyle cevap verdi. Sizi bana beddua ettirecek tek bir harfim dahi olmaz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir’de esnafların derdini dinledi. Akşener bir esnafın HDP ve fezleke sorusuna da cevap verdi.

Esnaf ziyaretlerine Eskişehir’de devam eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, vatandaşın ve esnafın derdini dinledi.

Akşener biz esnafın, HDP’nin kapatılması ve HDP’li vekiller hakkındaki fezlekelere yönelik sorusuna da cevap verdi.

“Benden terör iktisatlıları ile yan yana gidiş bekliyorsanız zaten ben bu işi bırakıp gideyim.” Diyen Meral Akşener, “Ben bu ülkede İçişleri Bakanlığı yaptım. Kısa bir süre bakanlık yaptım ama ilginç bir dönemdi. Benimle ilgili ne hırsızlık ne yoksuzluk ne de terörle mücadele konusunda en ufak bir soru işareti çıkmadı. HDP’nin kapatılması ile ilgili niye kapatıyorsunuz da demiyorum fakat abiler bana parmak sallıyor. Bu doğru bir yaklaşım değil.” şeklinde konuştu.

Yurt gezilerini hatırlatarak sözlerine devam eden İYİ Parti lideri şu ifadeleri kullandı:

“Bir yıldır ben esnaf geziyorum. Esnafla siyaset yapmadım tam tersine esnaftan çok şey öğrendim ve bunu kamuoyu ile paylaştım. Sorunlarınıza çözüm önerilerinde bulundum. Ben 28 Şubat’ın Akşener’iyim Allahtan başka kimseden korkmadım. Buna PKK’da dahil. 28 Şubat’ın Akşener’ine kafir denildi bu ülkede ve kimse de ses çıkarmadı. Benim partimden de benden de bu ülkeye zararlı tek bir harf dahi çıkmaz. Fakat bu ülkede farklı dümenler dönüyor onun da farkındayım. Sizi bana beddua ettirecek tek bir harfim dahi olmaz”

İlgili Haberler