Akşener’in açıklaması sonrası harekete geçildi: Gölmarmara Gölü suya kavuşuyor

Akşener’in açıklaması sonrası harekete geçildi: Gölmarmara Gölü suya kavuşuyor
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, kurtarma çalışması yapılmaya başlanan Gölmarmara Gölü’ne ilişkin açıklama yaptı. Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımız Gölmarmara Gölü’ne gidip sorunu meclis kürsüsünden dile getirerek, Türkiye’nin en önemli doğa miraslarından birini kurtardı” dedi.

YENİÇAĞ/ MANİSA- Ömer Soyköse

Gölmarmara Gölü, uzun bir süre boyunca kuraklıkla mücadele etti ve sonunda kurudu. Bölgede izinsiz tarım uygulamaları yapılmaya çalışıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa ziyaretinde bölgeye giderek önce köylülerle görüştü, daha sonra sorunu TBMM kürsüsünden dile getirdi.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan açıklamada, Gölmarmara Gölü’ne Bozdağ’dan akan suyun 25 milyon metreküpünün verileceği duyuruldu.

“TÜRKİYE’Yİ İYİLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener Manisa’ya yaptığı programda Gölmarmara Gölü çevresinde yaşayan halkımızın sesi oldu. Türkiye’nin en değerli doğa varlıklarından biri olan Gölmarmara Gölü, Genel Başkanımızın duyurmasıyla birlikte yeniden gündem oldu ve yetkililer, aylardır göz ardı ettikleri gölümüzü kurtarmak için çalışmalara başladı. Etkili muhalefetin ne kadar güzel işlere yol açtığını bir kez daha görmüş olduk. Tüm Manisalılar adına Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e şükranlarımı iletiyorum. Genel Başkanımızla birlikte yol yürümeye ve Türkiye’yi İYİleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler