Akşener ile 92 yaşındaki Kezban Teyze arasında dikkat çeken diyalog. Tayyip Erdoğan duymasın

Akşener ile 92 yaşındaki Kezban Teyze arasında dikkat çeken diyalog. Tayyip Erdoğan duymasın
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine hayran olan 92 yaşındaki Kezban Teyze ile bir araya geldi. Kezban Teyze ile Akşener arasındaki "Erdoğan’a oy vermem" diyaloğu dikkat çekti.

Yurt gezilerine devam eden İYİ Parti lideri Meral Akşener Ankara Sincan’da kendisini görmek isteyen Kezban teyzenin bu isteğini geri çevirmeyerek onu evinde ziyaret etti.

İkili arasında renkli diyaloglar geçti. Akşener’i karşısında gören Kezban teyze kapıda karşıladığı iyi parti liderine "Kızım" diyerek sarılırken "Sevindim dünyalar benim oldu" dedi. Haftada bir İYİ Parti Sincan İlçe başkanlığını ziyaret eden Kezban Teyze, "Ben seni çok sevdim. Babam olsa oyumu Tayyip Erdoğan’a vermem, oyum Meral Akşener’e" ifadelerini kullandı.

AKŞENER SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

92 yaşındaki Kezban Teyze ile ilgili sosyal medyadan mesaj paylaşan Akşener mesajında; "Sevgi dolu kalbi ve hoş sohbetiyle beni evinde ağırlayan Kezban Teyze''yle #8MartDünyaKadınlarGünü bir başka güzel geçti... Misafirperverliğinden ötürü kendisine ve ailesine, Aynı zamanda şimdiye kadar kendisine yardımcı olan polis kardeşlerime çok teşekkür ediyorum..." ifadelerinde bulundu...

92 yaşındaki Kezban Teyze, "Yalanım yok. Tayyip Erdoğan’a vermem oyumu." derken Akşener, gülerek "Aman Tayyip Erdoğan duymasın" şeklinde cevap verdi.

Kezban Teyze ise "Duysun duysun, Erdoğan’a vermem, Akşener’e veririm oyumu" dedi. İki arasındaki tatlı sohbet evdekilerin de yüzlerini güldürdü.