Akşener: "İstanbul'da bir genç işsiz kalır mı?"

Akşener: "İstanbul'da bir genç işsiz kalır mı?"
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, İstanbul Avcılar'da halka hitap etti. Genç işsizliğine değinen Akşener, "İstanbul gibi metropol bir kentte genç işsizliği olur mu?" sözleriyle iktidara yüklendi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, tüm engellemelere rağmen miting programına devam ediyor.

Üsküdarlılara seslenirken, belediye tarafından konuştuğu meydanın ışıkları kesilen Akşener, bugün Avcılar'da vatandaşla bir araya geliyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in arabası, miting alanına girişte halkın yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ilerleyebildi.

Binlerce İstanbullu, Akşener'i  "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganlarıyla karşıladı.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bana diyorlar ki Penilsilvanya’dan talimat aldı. Devletin bütün kurumları elinizde kardeşim, gereğini yapın o zaman!

TRT’yi satacağım dedim. Lafımın arkasındayım, oradan bir dünya ahmak zengin oluyor. Biz bunu çatlasanız da patlasanız da satacağız. 2,5 milyar TL sizin cebinizden çıkıyor.

"BEKA SORUNU DEĞİL ZEKA SORUNU VAR"

Bu ülkenin niye beka sorunu olduğu belli, çünkü yöneticilerinin zeka sorunu var.

Bu ülkede gençler işsiz. İstanbul’da genç işsiz olur mu yahu? Gençlere iş bulana kadar işsizlik maaşı vereceğimi söyledim. Hepsi çemkirdi ‘Kaynak nerede’ diye. Ben gençlere iş bulacağım. Çatlasanız da patlasanız da yıllık 50 milyar dolar yatırım yapacağım gençlere.

O bakan çocuklarının boğazından geçen haram lokmaları çıkartmak, bizim boynumuzun borcudur.

Bakanların çocukları, eşleri lüks arabalara biniyor. Yıllık 8 milyar TL onlara gidiyor. TİKA’yı araştıracağız dedik. TİKA’ya bir baktık ki yıllık 8 milyar dolar para harcayan bir kurum çıktı. Faturasız harcamış bu paraları, denetim yok. Gitmişler Kolombiya’ya okul yapmışlar, Mali’ye parlamento yapmışlar. Bu kurumlar hep arpalık olmuş.

İlgili Haberler