Akşener istifasını sundu mu? İYİ Parti GİK'te neler yaşandı?

Akşener istifasını sundu mu? İYİ Parti GİK'te neler yaşandı?
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, katıldığı canlı yayında "Akşener istifasını sundu mu?" sorusuna cevaben seçimlerin ardından toplanan İYİ Parti GİK'te neler yaşandığını anlattı.

İYİ Parti Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, NTV'de katıldığı canlı yayında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Muhabirin seçimlerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifasını sunup sunmadığına ilişkin bir sorusuna da cevap veren Bal, Genel İdare Kurulu Toplantısında neler yaşandığını anlattı.

Şenol Bal'ın açıklamaları şöyle:

"İstifa gibi bir şey söz konusu olmadı ama Sayın Akşener, “Tamam ya da devam” kararının Genel idare Kurulu’na bıraktığını söyledi. Asla böyle bir şey düşünülemez çünkü kendisi bu hareketin lideridir, bu ülkenin en büyük umududur Sayın Akşener.

Keşke milletimiz yapılan algı operasyonlarına esir düşmeseydi bugün ortaya çıkan tablo çok daha farklı olacaktı. Genel İdare Kurulu’nda bir arkadaşımızın dahi böyle bir kararın asla tartışılmayacağını kendisine ifade ettik ve alkışlarla konuşturmadık kendisini. İYİ Parti bugün güçlüdür. Önümüzde yerel seçimler var. Biliyorsunuz daha önce neler yaşadığımızı. Bugün grubu bulunan daha güçlü ve hazırlanmış bir parti var. Bu ülkenin meselelerini çözecek tek parti olan İYİ Parti bu ülkenin geleceğidir.

O yüzden liderimiz olarak kabul ettiğimiz, gerçekten siyaseti bilen ve gerçekten de bu ülke için her şeyi göze almış, her türlü tehdide dimdik ayakta kalmış Sayın Meral Akşener, partimizin başındadır. Yolumuza çok daha detaylı analizlerle tabi hatalarımızı da değerlendirerek devam edeceğiz."

İlgili Haberler