Akşener, Kapalı Çarşı esnafıyla buluştu

Akşener, Kapalı Çarşı esnafıyla buluştu
Partisinin kuruluşundan bu yana yurdun dört bir yanında bulunan 51 ili ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 1'inci Olağanüstü Kongresi'nin ardından İstanbul'a geldi.

İYİ Parti lideri Akşener, il gezilerini artırma kararı sonrasında  İstanbul Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya geldi. Akşener, Kapalı Çarşı'ya Çemberlitaş'taki Tavuk Pazarı Otoparkı'nın yanındaki kapıdan Kapalı Çarşı'ya gireceği belirtildi. Meral Akşener'in, ziyaret sırasında Kapalı Çarşı esnafının sorunlarını dinleyeceği, çözüm bulunabilmesi için neler yapılması gerektiğini belirleyip, bunu dile getireceği söylendi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Kapalı Çarşı'dan sonra 14 Nisan'da Batman'ı ziyaret edecek. Akşener, Batman'da İYİ Parti'nin il binasını açacak. Parti binasının açılışı sonrasında Meral Akşener yine esnaf ziyaretinde bulanacak, ayrıca vatandaşların sorunlarını dinleyeceği bildirildi.  

15 Nisan'dan sonra ise İstanbul'a yükleneceği öğrenilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, İstanbul'un 35 ilçesine de ziyarette bulunacağı kaydedildi. İstanbul'un ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geleceği aktarılan Akşener'in,  benzer çalışmaları Ankara gibi diğer büyükşehirlere de kaydıracağı ifade edildi.