Akşener Kaz Dağları'na gidiyor

Akşener Kaz Dağları'na gidiyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kaz Dağları'ndaki doğa katliamını yerinde incelemek için bölgeye gideceği ve burada bir basın açıklaması gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kaz Dağları'nda yaşanan katliama daha önce sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bölgeye giderek incelemelerde bulunacağı bildirildi.

İYİ Parti Başkanlık Divanı'nın belirlendiği GİK toplantısının ardından açıklamada bulunan İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı İsmail Tatlıoğlu, "Bu arada tüm Türkiye'yi hüzne boğan Kaz Dağları ile ilgili olarak da bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Türkiye'nin akciğerlerinden biri olan Kaz Dağları'ndaki yeşil katliamına karşı sayın Genel Başkanımızın hassasiyeti malumunuz. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın öğle saatlerinde Kaz Dağları'nda olacak. Yeşiline ve suyuna sahip çıkmak, vatana sahip çıkmaktır" ifadelerini kullandı.

"Sayın Genel Başkanımız 8 Ağustos Perşembe günü bu gerçeği, bir kez de, hazinemiz saydığımız Kaz Dağlarında ilan edecektir" diyen Tatlıoğlu, 8 Ağustos Perşembe günü(yarın) Kaz Dağları'na gidecek olan Akşener'in burada bir basın açıklamasında bulunacağını ifade etti.

Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yüce Yaradan'ın bizlere emaneti olan tabiat harikasına nasıl kıyarsınız? Hiç mi vicdan yok sizde? Paradan, altından başka bir şey görmüyor mu gözleriniz? Yazık, çok yazık!" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler