Akşener Nevşehir’de konuştu

Akşener Nevşehir’de konuştu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir’de katıldığı iftar programında vatandaşlara hitap etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir’de katıldığı bir iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Keskin’de İYİ Parti’nin kazandığı belediye iptal edildi. Aynı şatlarda bizim Manisa Yunusemre’de itiraz ettiğimiz konu iptal edilmedi. Mustafakemalpaşa’da itiraz ettiğimiz konu reddedildi. AKP’nin aynı noktada İstanbul için yaptığı itiraz kabul edildi.

Bu sandığa tekme atmaktır. Hepimiz partilerimizden bağımsız İstanbul’da elimizden gelen en yüksek gayretle desteğimizi vereceğiz."

"Sohbetlerin artık konusu değişti. Yaşlısı, genci dünyadaki her şeyden haberdar bir toplum var. Sayın Erdoğan’ın anlayamadığı bence bu dönüşüm. Bugün burada bir şey konuşup yarın başka bir şey konursan vatandaş aldatıldığını görüp büyük bir kırgınlık yaşar.

Türkiye medyasının yüzde 95’ine hakim olmuş olabilirsiniz, onu izleyenlerde muhtemelen inanma da olur. Ama aynı şeyi boca ettiğiniz zaman sizi takip edenler de etmez olur.

Kendi kazdığınız kuyuya düştüğünüz bir durumla karşı karşıya kalırsınız. İnsanların korkutulduğu bir zamanda İYİ Parti olarak biz kalkın demesini bildik."

"HER İDDİA İÇİN ÖNERGE VERECEĞİZ"

"Yılların tartışmasıdır. Gençlerin talebi farklı. Her şehre üniversite yapıldı. Bir şehrimizde harika bir üniversite binası gördüm, aradım sordum. Tek bir tane öğretim görevlisi genç tüm derslere giriyormuş.

Devamlı bir düşmanlık dili var. Bugün Gülşehrin’deyiz. Siyasiler aday olur bir yeri kazanır, kaybeder. Üzüldüğüm başka yerler de oldu ama Gülşehri’nin kaybedilmesine çok üzüldüm. Avuç içi kadar bir bölgemizde öyle sert bir seçim yarışması götürüldü ki sanki genel başkanlar yarışıyor.

Ben gittiğim her yerde kardeşlerime şunu söyledi. Genel Başkanlara bakıp da eşinize, dostunuza, akrabalarınıza düşman olmayın. Seçim bitti ne oldu savaş mı çıktı? O löm löm konuşanlar peki buraya geliyor mu? Hayır gelmiyor.

Ben Temel Karamollaoğlu ile Kandil’de oturup kağıt imzalamışım (!) Bu iftara ötesi bir iş demek. Artık ne yapıyorum, FETÖ mü dediler? Araştırma önergesi veriyorum. Birisi Yurtta Sulh Konseyi dedi hemen önergeyi verdik. Şimdi de Süleyman Soylu’nun Kandil iddiaları için önerge vereceğiz."