Akşener : PYD ve YPG ile masaya oturacaklar

Akşener : PYD ve YPG ile masaya oturacaklar
MHP Genel Başkan adayı Akşener, referandum çalışmalarına Isparta'da devam etti. Akşener, Ispartalılara neden 'hayır' dediğini anlatırken, toplantı yoğun ilgiden dolayı dışarıda yapılmak zorunda kaldı.

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, tüm engelleme ve baskılara rağmen referandum çalışmalarına devam ediyor...

Yeni Anayasa değişikliğine 'Hayır' kampanyası kapsamında Ispartalı vatandaşlarla buluşan Akşener'in toplantısına yoğun ilgi gösterildi. Yüzlerce vatandaş dışarıda kalınca, Akşener toplantısına dışarıda devam etti. Meydanda "Başbakan Meral" sloganlarının atıldığı duyuldu.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu, eski bakan, milletvekili ve MHP delegesinin katıldığı etkinlikte, Akşener yeni Anayasaya neden 'hayır' dediğini anlattı ve hükümete KPSS mağdurlarını sordu.

İşte Meral Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar:

KPSS MAĞDURLARINA ÇÖZÜM BULUNMADI, ÇÜNKÜ YERLERİNE ÇOCUKLARI ATANDI

Sorularınız çalındı siz açıkta kaldınız birileri girdi. Bu Anayasa’nın içinde bu haksızlığın giderilmesine dair bir madde var mı? FETÖ’yle mücadele ediliyor hay hay edilsin. Herkese kadar indi bu iş ama bu çocuklardan zarar gören, açıkta kalan gençlerin haklarının iade edilmesine dair bir tane kararname çıktı mı? Peşine düşüldü mü? Hayır. Çünkü FETÖ’cüler çaldı, bunları çocukları ballı maaşlara oturdu. KHK’larda kışın kullanacağımız kar lastiğine kadar hepsi var fakat bu gençlere sahip çıkılmadı.

'HAYIR'IN GERİ DÖNÜŞÜ VAR AMA 'EVET' ÇIKARSA DÖNÜŞÜ YOK

Türkiye’de her 3 gencin biri işsiz. Bu çocuklara istihdam yaratacak yatırımların yapılacağına dair herhangi bir madde var mı? Yok. Bu Anayasa’nın içinde Başkan olacak kişinin çoluğunun çocuğunun ömür boyu kollanacağı bir zırh var zırh! Samimiyetle söylüyorum ‘hayır’ dediniz sonra bunu beğenmediniz sonra ‘evet’ deme şansınız var. Ama ‘evet’ dediniz, ‘evet’ çıktı bir daha geri dönüş şansınız yok. Kürdistan kurulmasın diye, ülke eyaletlere bölünmesin diye 'hayır' diyeceğiz. Eğer ‘hayır’ çıkmazsa Rusya’nın talebiyle ABD’nin talebiyle PKK’yla Cenevre’de masaya otururlar ve Güneydoğu Anadolu’yu verirler.

FETHULLAH GÜLEN BAŞKAN YARDIMCISI OLACAKTI

2010’da bir referandum oldu. O zaman bunlar FETÖ’cülerle kanka. O zaman gördüm geleceği, tek tek AKP’nin en üst düzey yöneticileriyle gittim konuştum. ‘Anayasaya değişikliğine ihtiyaç var’ ama öncelikle siyasi partiler yasasının değişmesine gerek var. Allah aşkına yapmayın, HSYK’yı ele geçiremeyecekseniz” dedim. ‘Merak etme her şey kontrol altında’ dendi. Eğer o Anayasa’nın içinde bu 18 maddelik değişiklik de olsaydı Sayın Erdoğan Bakanları da atayacaktı. Maliye Bakanı’nı Reza Zarrab yapacaktı, Adalet Bakanı’nı Zekeriya Öz yapacaktı, Diyanet’ten Sorumlu Bakan Egemen Bağış olurdu, Başkan Yardımcısı terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen olacaktı.

16 Nisan akşamı Allah’ın izniyle ‘hayır’ çıktığında ‘kandırıldık’ durumuyla baş başa kalacağız, Erdoğan ve Bahçeli arasında. Çünkü bunların hepsi kandırılarak geliyor. 

İlgili Haberler