Akşener, "Ülke kadılarlamı yönetiliyor?"

Akşener, "Ülke kadılarlamı yönetiliyor?"
Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne Uzunköprü'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akşener’in Çanakkale’den sonraki durağı Edirne Uzunköprü. Yoğun katılımın dikkat çektiği mitingde on binlerce vatandaş Akşener’i coşkuyla karşıladı. Sık sık “Cumhurbaşkanı Akşener” sloganları atıldı.

"SİZİN YAPTIKLARINIZ BANA SÖKMEZ"

"Sizin hemşehriniz benim kardeşim Dramalı Mehmet Hoca’nın milletvekili adaylığını YSK reddetti. 24 Haziran’da gereğini yapacağız. Akalın hırsızlık yapmadı, yolsuzluk yapmadı. Burada yaşamış alnının teriyle hayatını kazanan önemli bir bilim adamı. Önce partimizi kurdurmamaya çalıştılar, aştık. Seçime sokmamaya çalıştılar, aştık. İmza kampanyasında vatandaşı tehdit ettiler, sizler 4 saatte yeterli imza sayısına ulaştınız. Buradan ağabeylere sesleniyorum sizin yaptıklarınız bana sökmez. 24’ünde gideceksiniz.Mağrur olma Tayyip Bey senden Büyük Allah var.

Akalın’ın vekilliğini yediler de ne oldu. Benimle beraber Köşk’te olacak inşallah. Bu ülkeyi yönetenlerden olacak. Sizlerde hem Mehmet Hocam için hem de ablanız için bize oy vereceksiniz.

Bakın en çok kadınların sesi çıkıyor. Kadınlar bir konuda karar verirse, hele ki Trakya karar verirse, Muhacir kızları karar verirse o sele dik durmak güçtür güç.

Bugün FETÖ okulundan mezun damat çemkirmiş bize laf söylemiş “Tülbent devrimi yapacakmış Çılgın projeleri yok” Evet yok çılgın proje demek hırsızlık demektir, yandaşın cebini doldurmak demektir.

Hala “24’ünde kazanırsam şunları yapacağım” diyorsun. 16 yıldır yapamadın da bundan sonra mı yapacaksın? Hadi oradan be…"

TARIM BAKANI’NA SERT TEPKİ

"Trakya pirincin yüzde 50’sini karşılıyordu. Tuttular yurt dışından ihraç ettiler. Yandaşların cebini doldurmak için yaptılar. Biz yönetime geldiğimizde bunların da önüne geçeceğiz.

Bugün damat sormuş “Kaynağı nereden bulacaksın?” Bakanın, damadın, kızın, gelinin bindiği lüks arabalar var ya. "İnin o arabalardan" diyeceğim ve oradan gelen parayla gençlerimize gençlik maaşı vereceğim.

16 yıllık iktidar, 11 yıllık Sırbistan Cumhuriyeti'nden utanmadan et ithal ediyor. Bizim Tarım Bakanı var. Var mı, yok mu? Belli değil ama. İhraç edilen etlerden alıyormuş Polonya deli danalı ürün gönderdiler diye orada millete ceza kesti ama bizim bakan burada o etten yiyormuş.

81 müteahhidi zengin ettiniz bende 81 milyonu zengin edeceğim."

“ÜLKE KADILARLA MI YÖNETİLİYOR?”

“İsmail Kahraman diye bir adam var bin yaşında. Damadı FETÖ’den kaçak. Bir iftarda benim arkadaşlarımın bulunduğu bir yerde bana “Meral Kılıçdaroğlu” dedi. Bende bu amcaya bir mektup yazdım orada neler neler dedim bir de Belam dedim.

Bu amcanın ağırına gitmiş bu söz bana dava açmış. 50 milyar TL’lik. Ben de ona karşı dava açtım. 1 TL, o zaman Sayın Erdoğan tuvaletler 1 TL demişti o yüzden.

Mahkemeden bana bir yazı geldi. Diyor ki Belam hakarettir bu konu mahkemede görülecektir. Belam dini bir terimdir. Bu söz mahkemelik oluyorsa bilin ki bu ülke kadılarla yönetiliyor.”

Konuşmasının ardından milletvekili adaylarını sahneye davet eden Akşener, "Önce onlar için sonra kendim için oy istiyorum sizden" dedi. 

İlgili Haberler