Acil 'erken seçim' çağrısına AKP'den ilk cevap

Acil 'erken seçim' çağrısına AKP'den ilk cevap
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'acil erken seçim' çağrısına yanıt AKP' Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Turan, "Gündemimizde böyle bir şey yok," dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener''in yaptığı erken seçim çağrısına AKP''den ilk yanıt Grup Başkanvekili Bülent Turan''dan geldi.

Turan Twitter hesabında yaptığı açıklamada "Türkiye’nin  Erken Seçim gibi bir gündemi yok. Seçimler zamanında yapılacaktır! Türkiye, size rağmen, önündeki tüm engelleri aşma iradesine ve kararlılığına sahiptir. Bu gündeminizin hiç kimseye faydası yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmüş, iki lider AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a erken seçim çağrısında bulunmuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye''nin bir an önce seçime gitmesi gerekiyor. Sorunların çözülmesini kendine görev gören bir anlayışla sesleniyoruz, bir an önce seçime gidelim. Yeni bir hükümet gelsin, doğru dürüst seçime gidelim" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Akşener ise, "Acil seçim çağrısına katılıyorum. Tarafsız şekilde seçimlerin yapılması lazım. Yolun sonu görülmüştür. Seçimlerin yapılması lazım" diye konuştu.


 

İlgili Haberler