Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a görüntülü cevap!

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a görüntülü cevap!
Antalya'da ortak miting düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefeti teöristlerle iş birliği ile suçlamasına sinevizyondan yayınladıkları görüntülerle cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da düzenlenen ortak mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefeti teröristlerle iş birliği yapmakla suçlayan sözlerine tepki gösterdi.

Akşener ve Kılıçdaroğlu, sinevizyondan “Açılım sürecine” dair görüntüler de paylaşıldı. Erdoğan'ın “Dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşti” sözü eşliğinde verilen görüntüde; eski Kuzey Irak'ın lideri Barzani'nin 2013'teki Nevruz ziyaretinde, Erdoğan'la birlikte çekilmiş fotoğraflarına yer verildi.

Görüntüler hakkında konuşan Meral Akşener,  “Sayın Erdoğan beni 250 milyon TL, 50 milyon dolarlık mahkemeye verdiğini söyledi. Beni zahir Mehmet Cengiz zannetti. Sayın Erdoğan olsa dükkan senin  ama yok. Emekli maaşıma haciz koydurursun olur biter. Çok kızdıysa terörist işine söyleyeyim mi var mısınız? Antalya’nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz? Battı balık yan gidermiş, bir dahakine 500 milyon versin. Muhittin Böcek’in rakibi Tayyip Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarının rakibi de Erdoğan."

"Peki Sayın Erdoğan yerel seçimlere neden bir savaş alanına dönüştürmek istiyor? Çünkü söz bitti, kutuplaşacaksınız. Yanan mutfak, çiftçinin öldürülmesi bunlar konuşulmayacak. Onun için savaş alanına çevirdi ortalığı. Burayı şereflendirdiniz ilgili arkadaşın sinirlerini yineden bozdunuz. Bana ve Sayın Kılıçdaroğlu’na PKK’lı dedi. Buradan kendisine sesleniyorum PKK’lı isnatında bulunmak çok ayıptır ayıp. Senin karşında Meral Akşener var. Hendekleri kazdıran sensin. Peki bu hendekleri 793 şehitle kapatan kim bu milletin evlatları" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler