Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklama

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklama
İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Millet İttifakı isterse Cumhurbaşkanı adayı olurum” ilişkin sözleriyle ilgili açıklama geldi.. Akşener; "Kılıçdaroğlu aday olmayı düşünebilir. Seçime daha çok zaman var. O zamana kadar ne olur ne biter hepimiz görürüz. Dediğim gibi Hayrihi ve şerrihi min Allahü teala. (hayır ve şer Allah’tandır)" dedi..

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak “Millet İttifakı isterse Cumhurbaşkanı adayı olurum” demişti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısı sonrası söz konusu açıklama hakkında gazetecilerin kendisine sorduğu soruya yanıt verdi. 

Akşener şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu aday olmayı düşünebilir. Ocak 2020’den bu yana geziyorum. Orada bu çalışmayı yaparken, şahsıma, partime veya benim bir hayalime yönelik, ki bu hayalim Türkiye’nin iyi olmasından başka bir hayalim yok bunu net bir şekilde söyleyeyim. En küçük bir toz zerresi kadar seçime yönelik bir çalışma yapmıyorum. Özne sizsiniz diyorum. Özne işsiz genç diyorum. Vatandaşımız bunu gördü. Seçime daha çok zaman var. O zamana kadar ne olur ne biter hepimiz görürüz. Dediğim gibi Hayrihi ve şerrihi min Allahü teala. (hayır ve şer Allah’tandır)"

İlgili Haberler