Akşener'den o iddialara çok sert cevap

Akşener'den o iddialara çok sert cevap
Anadolu Ajansı'nın "Akşener'in avukatı FETÖ'den tutuklandı" şeklinde servis ettiği yalan haber tepki çekti. İşte Akşener'in ağzından olayın aslı...

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Yandaş medyanın "Hukuk danışmanı FETÖ gözaltısı" başlıklı haberlerine tepki göstererek gözaltına alınan kişinin hiçbir zaman kendisinin danışmanı olmadığını, seçilmiş eski MHP yöneticisi olduğunu hatırlattı.

BENİM AVUKATIM DEĞİL

Konuyla ilgili konuşan Akşener, "İstanbul MHP disiplin kurulu üyesi ve İl Başkan yardımcısı bir avukat, FETÖ meselesi ile ilgili göz altına alınmış. yani MHP İstanbul İl teşkilatında görev yapan, seçilmiş bir şahıstan söz ediyoruz. Nasıl olmuşsa bu şahıs benim hukuk danışmanım olmuş. Benim üç tane vekalet verdiğim avukatım var. Birisi Feridun Bahşı, Yörük Ali Paşanın Kızı, Aslıhan Aydın, Meral Alemdar'dır. Elinde belge bilgi olmadan kimki bana FETÖ'cü diyorsa, arkadaşlarıma FETÖ'cü diyorsa, Namussuz, Alçak, Şerefsiz, Onursuz, Korkak, Sefildir" ifadelerini kullandı.

AVUKAT DANIŞMANLARINDAN FOTOĞRAFLI TEPKİ

Akşener'e yakınlığıyla bilinen Avukat Mehmet Tolga Akalın sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.

“Sayın Meral Akşener'in hukuk danışmanları ile Şubat 2016’da yapmış olduğumuz toplantı. Aynı tarihte Facebook'ta da paylaşıldı... Soldan sağa Yavuz Ceylan, Uğur Tarhan, Veysel Güldoğan, Veysel Esen, Feridun Bahşi ve Mehmet Nacar... İçlerinden davaların niteliğine göre bazı arkadaşlarımız vekalet üstlenmektedir...Başkaca herhangi bir meslektaşımız hukuki danışman sıfatını iktisab edecek bir ameliyenin içine girmemiştir… Fotoğraf ilk dava dilekçesi hazırlanırken çekilmiştir.”

aksener-danisman-grubu.jpg

İlgili Haberler