Akşener'den, Türkeş'in kabrine ziyaret

Akşener'den, Türkeş'in kabrine ziyaret
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Ankara'da düzenleyeceği toplantı öncesi MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde Beştepe'deki anıta gelen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, mezara kırmızı beyaz karanfiller bırakarak dua etti.

"Ebediyete intikalinin 20’inci yılında manevi vazifemizi yerine getirmek üzere Başbuğumuzun huzurundayız” diye konuşan Akşener şunları söyledi:

“Türk devlet ve siyaset hayatında önemli izler ve eserler bırakan Alparslan Türkeş'i anlamak, onun eserlerine sahip çıkmak, hedef ve ideallerine ulaşmak için mücadele etmek her Türk Milliyetçisinin vazgeçilmez görevidir. Kendisini şükran, minnet ve rahmetle anıyorum. Bu vesile ile aziz milletimize yaptığı hizmetlerle tarihe kazınmış tüm devlet ve siyaset adamlarını da saygı ile yâd ediyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet olsun."

Meral Akşener’e ziyareti esnasında Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da eşlik etti. Akşener daha sonra saat 15.00'de Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ndeki “Demokrasilerde Milli İradenin Önemi” konulu konferansa katılmak üzere buradan ayrıldı.

İlgili Haberler