Akşener'e sansür sürüyor

Akşener'e sansür sürüyor
İYİ Parti lideri Meral Akşener'e uygulanan televizyon sansürü devam ediyor. Akşener'in yoğun ilgi gören Rize ve Gümüşhane mitingleri de medya da yer almadı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in gerçekleştirdiği Rize ve Gümüşhane mitingleri, TRT, NTV, Habertürk, CNNTürk, Halk TV gibi kanallar başta olmak üzeri hiçbir televizyonda kendine yer bulamadı.

Tarafsız olması gereken medya kuruluşları, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen halk tarafından büyük ilgi ile karşılaşan İYİ Parti lideri Akşener’in seçim kampanyasına karşı ambargo uygulamasını sürdürdü.

Söz konusu televizyon kanalları, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın her mitingini ise baştan sona, saatlerce veriyor.

Binlerce vatandaşın katıldığı Akşener’in mitingini görmezden gelen televizyonların bu taraflı tutumu, sosyal medyada büyük tepki çekiyor.

Vatandaşlar, televizyon kanallarının milyonlarca kişinin bağrına bastığı Akşener’in mitinglerini göstermemesinin, seçimlerin adaletsizliğinin açık bir göstergesi olduğunu söylüyor.

İlgili Haberler