"Akşener'e yapılan büyük terbiyesizlik"

"Akşener'e yapılan büyük terbiyesizlik"
Fatih Altaylı'nın köşe yazısında, Meral Akşener için 'göremiyoruz' demesine, Ahmet Hakan tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde köşe yazısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i konu edinen ve 'Cumhurbaşkanı adaylığından mı çekildi?' şeklinde ifadeler kullanan Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya, Ahmet Hakan'dan tepki geldi. 

Hakan, Akşener hakkında “ortalıkta göremiyoruz” türünde ifadeler için, 'GAZETE köşelerinde...Meral Hanım! Sizi pek ortalıkta görmüyoruz, kampanyanız pek etkisiz, miting falan yapmıyor musunuz' diye yazmak, büyük terbiyesizlik!” sözlerini kullandı.

Hürriyet yazarı, aşırı iyimser olmak için saydığı dört neden arasında da Akşener’in duruşunu övdü.

İşte Ahmet Hakan’ın, aşırı iyimser olmak için dört nedeni:

BİR: “Rövanş” diyenlere... İntikam çığlıkları atanlara... “Acımak yok” diyerek “acırsanız acınacak hale düşersiniz” diyenlere selam çakanlara... “Bedel ödeyeceksiniz” diyenlere... Muharrem İnce bulduğu her fırsatta “Hadi lan oradan” çekiyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

İKİ: Herkes kendi aşiretine yaslansın, herkes kendi mahallesine çekilsin, o mahalle ile bu mahalle arasında zerre irtibat kalmasın, mahalleler arasında hiçbir geçişkenlik olmasın diye yırtınanlara... Meral Akşener zerre yüz vermiyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

ÜÇ: Cezaevinde tutuklu olarak yarışa katılmak zorunda kaldığı halde Selahattin Demirtaş’tan, “hepinizi buraya tıkacağız, affetmek yok, ağlatacağız sizi, diz çöküp yalvaracaksınız” mesajları yerine gayet olgun mesajlar geliyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

DÖRT: Temel Karamollaoğlu yaptığı her konuşmada AK Partiye oy verenlere “kardeşlerim” diyor, “Benim en büyük hedefim kutuplaşmayı engellemek” diyor, “Toplumun tüm renkleri barış içinde bir arada yaşamalı” diyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.”

İlgili Haberler