Akşener’in sosyal medya paylaşımları Clinton’ı Geçti

Akşener’in sosyal medya paylaşımları Clinton’ı Geçti
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, dünyanın en çok retweet alan kadın politikacısı olan Hillary Clinton’ı geçti. Akşener’in resmi twitter hesabından yapılan paylaşımların retweet ve beğeni sayısının her geçen gün artması dikkat çekiyor.

Sosyal medyanın seçim kampanyalarındaki etkinliği her geçen yıl artıyor. ABD’deki seçimlerde adaylar kampanyalarında en önemli yatırımı sosyal medya üzerine yapıyor. Başkan Obama’nın son seçiminde kampanyasının %50’sini sosyal medyadan yürüttüğü açıklanmıştı.

Hillary Clinton’ı Solladı

Türkiye’deki politikacıların etkin sosyal medya kullanımı dikkat çekiyor. Türkiye’deki kadın siyasetçilerin en önemli figürlerinin başında gelen Meral Akşener’in twitter hesabı da ilginç bir rekorun sahibi oldu. MHP Genel Başkan adayı olan Akşener, dünyanın en çok takip edilen kadın siyasetçisi olan ABD Başkan adayı Hillary Clinton’ı sosyal medya paylaşımlarında geride bıraktı. Akşener’in resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımların, beğeni ve retweet sayısı Clinton dışında dünyanın önde gelen birçok siyasetçisini de geride bıraktı.

aksener-rtwt.jpgclnton.jpg

1111.jpg222.jpg33333.jpg