Aktroller fakirlikle böyle dalga geçti: İBB'nin ''ücretsiz süt'' uygulamasına skandal klip

Aktroller fakirlikle böyle dalga geçti: İBB'nin ''ücretsiz süt'' uygulamasına skandal klip
İstanbul seçimlerinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen AKP’lilerin hazımsızlıkları bitmiyor. Sık sık İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) aleyhinde sosyal medyadan itibar suikastı yapan AKP’nin paralı trolleri, bu kez de İBB’nin yoksul halka süt dağıtmasıyla dalga geçilen bir rap şarkısı yayınladı.

Türkiye’yi ekonomik felakete sürükleyen AKP’nin İstanbul ile derdi bitmiyor… İBB yönetimi ve başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında özellikle Twitter’dan birçok paylaşımda bulunan Aktrollerin son hedefi İBB’nin yoksul halka dağıttığı süt uygulaması oldu.

NASIL OLSA MAAŞLARI CUKKA

AKP’li troller, İBB yönetimi ve başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında rap şarkısı hazırlarken, sosyal medyada paylaşılan "Sütten Kule" isimli video klipte, İBB''nin ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz süt dağıtmasıyla alay etti.

AKTROLLERİN BAŞI PAYLAŞTI

Söz konusu klip AKP’li troller tarafından eş zamanlı paylaşıldı ve Trend Topic (TT) yapıldı. İçeriği hazırlayan Twitter hesabının ise 31 Mart yerel seçimlerinde AKP’nin İBB adayı Binali Yıldırım lehine kampanyalar düzenlediği, yıllardır AKP lehine içerikler ürettiği ortaya çıktı.

İlgili Haberler