Alan Carvalho kimdir? Galatasaray'a gelecek mi?

Alan Carvalho kimdir? Galatasaray'a gelecek mi?
Çok uzun süredir Galatasaray’ın transfer listesinde olan Alan Carvalho Galatasaray’a transfer olacak mı? Sorusu çok merak ediliyor. Şu anda kariyerini Çin’de sürdüren Alan kimdir? Çok araştırılıyor. İşte detaylar...

Sezon başında Gomis’i sattıktan sonra yerine transfer yapamayan Galatasaray devre arası transfer döneminde uzun süredir Alan Carvalho ile görüşüyor. Sarı Kırmızılı ekip sözleşmesi 19 Ocakta biten Brezilyalı oyuncu ile bedava almaya çalışıyor. Ancak Çin’den gelen haberlere göre Guangzhou Evegrande takımının kulüp opsiyonu ile sözleşmesini uzattığı iddia ediliyor.

GALATASARAY GELECEK Mİ?

Eğer sözleşmesi Çin kulübü ile bağlarını koparabilirse Galatasaray yıldız oyuncuya imza parası ve 4 milyon Euro’luk ücretten bir teklif sundu. Bu transfer için Şükrü Hanedar özel olarak ilgileniyor. Oyuncuya 3 yıllık bir mukavele üzerinde anlaşmaya varıldı.

ALAN’ IN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR MU?

Brezilya’lı oyuncu Alan için Galatasaray tüm şartlarını zorluyor. Şu anda Dubai’de takımı ile kampta olan Alan Carvalho sözleşmesinin uzadığı iddia edilmekte. Galatasaray bu şartlarda Ozan ve Garry’den kazandığı parayı Çin’in kulübüne vermeye razı. Galatasaray bu transferde bonservis için belirlediği rakam 3 milyon Euro. Çin ekibi eğer forvet transferi olarak West ham United’ta oynayan Arnurtovic’i transfer ederse Alan’ın bonservisinde kolaylık sağlayacağı konuşuluyor. Özellikle Fatih Terim’in hem kanat hem forvet oynayan yıldız oyuncu çok istediği ve transferin hafta başı olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanacağı öğrenildi.

ALAN CARVALHO KİMDİR?

Tam adı Alan Douglas Borges de Carvalho olan futbolcu 10 Temmuz 1989 yılında Brezilya'da dünyaya geldi. Brezilya'da Desportivo ve Fluminense forması giydikten sonra 2010 yılında Austurya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer oldu. 2015 yılından beri Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Carvalho burada 102 maça çıktı, 58 gol attı. Geçen sezon ise 22 maça çıkan Carvalho 19 gol atıp, 8 asist yaptı.