Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Fenerbahçe'den teklif gelirse Erol Bulut'un önünü açarız

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Fenerbahçe'den teklif gelirse Erol Bulut'un önünü açarız
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktörleri Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye kırgın olduğunu ancak teklif gelmesi durumunda antrenörlerinin yolunu açacaklarını söyledi.

Alanyaspor'dan Erol Bulut açıklaması

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından biri olarak gösterilen Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut hakkında kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi. 

Çavuşoğlu, “Fenerbahçe’den teklif gelirse, hocamızın yolunu gururla açarız” diyerek bu konuda yeşil ışık yaktı. Ancak Bulut’un Sarı-Lacivertliler’e fazlasıyla kırgın olduğu öğrenildi.  

Fenerbahçe, Ersun Yanal ayrıldıktan sonra birçok teknik adamla temasa geçti, görüşme yaptı. Erol Bulut’un adı sık sık Kanarya ile anılsa da kendisine henüz hiçbir teklif gitmedi. 45 yaşındaki teknik adam bu nedenle son derece üzgün. Bulut, Alanyaspor’daki başarılı performansı sonrası hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler almasına rağmen, hedefinde Sarı-Lacivertliler olduğu için bunları geri çevirmişti. Bu nedenle Fenerbahçe’nin kendisiyle temasa geçmemesi, büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu.

SÖZLEŞME 2 SENELİK 

Akdeniz ekibi, Fenerbahçe’nin istemesi halinde başarılı teknik adama izin verecek. Ancak Alanyaspor Yönetimi, Erol Bulut’un Sarı-Lacivertliler’den teklif almaması halinde, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2 sene daha uzatmaya hazır. Bu öneri, başarılı teknik adama da iletildi.