Alanyaspor farklı kazandı

Alanyaspor farklı kazandı
Alanyaspor, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı farklı mağlup etti. İlk yarısı berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında coşan Alanyaspor, ikide iki yaptı.

Süper Lig’in 2. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gollerle maçı 4-1 kazanan Aytemiz Alanyaspor, ligde ikide iki yaptı.

Karşılaşmaya Aytemiz Alanyaspor iyi başladı. 29’uncu dakikada Bakasetas ile öne geçen Aytemiz Alanyaspor, ilk yarının uzatma dakikalarına kadar üstünlüğünü sürdürdü. Ancak 45+7’inci dakikada sahneye çıkan Khalili, Kasımpaşa’nın soyunma odasına 1-1 beraberlikle girmesini sağladı.

İkinci yarıya da rakibinden daha iyi bir başlangıç yapan Aytemiz Alanyaspor, 54’üncü dakikada Cisse’nin golüyle yeniden öne geçti. Bu golün ardından risk alan Kasımpaşa karşısında 59’uncu dakikada bir gol daha bulan Aytemiz Alanyaspor, farkı ikiye çıkardı. Maçın 88’inci dakikasında sahneye çıkan Bammou, maçın skorunu belirledi.

Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor, ligdeki ilk iki maçından da galip ayrılmayı başardı. Kasımpaşa ise iki maç sonunda bir puanda kaldı.