Alanyaspor - Trabzonspor maçında heyecan fırtınası. İki takım da kaçan 2 puana üzüldü

Alanyaspor - Trabzonspor maçında heyecan fırtınası. İki takım da kaçan 2 puana üzüldü
Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor'a karşı mücadele etti. Baştan sona heyecan fırtınasına dönen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile Trabzonspor mücadele etti.

Karşılaşmanın hemen başında Alanyaspor, Trabzsonspor ceza sahasına hızlı geldi. Efecan'ın sağ kanattan yerden yaptığı ortasını savunmada Hugo uzaklaştırdı.

8. dakikada Abdülkadir Ömür'ün kullandığı köşe vuruşununa arka direkte Djaniny kafayı vurdu, şutu üstten dışarı gitti.

Karşılaşmada üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle oyunun durması tempoyu düşürdü. 

16 dakika geride kalırken Alanyaspor topla daha çok oynayan taraf oldu. Alanyaspor geriden oyun kurarken Trabzonspor'un presi ile karşılaşmadan rahat bir şekilde top çevirdi. 

Trabzonspor 19. dakikada net bir fırsat yakaladı. Savunma arkasına sızan Djaniny'nin ceza sahasının solundan çektiği şutunu kaleci Marafona kornere çeldi.

Dakikalar 28'i gösterdiğinde Trabzonspor net bir atak daha yakaladı. Savunma arkasına sızan Djaniny'nin vuruşunu kaleci Marafona kornere çeldi.

33. dakikada Bakasetas'ın kullandığı köşe vuruşunun ardından ceza sahasında oluşan karambolün neticesinde top kaleci Uğurcan'da kaldı.

Trabzonspor 33. dakikada bir kez daha Alanyaspor kalesini yokladı. Abdülkadir Ömür'ün kullandığı köşe vuruşuna Hugo kafayı vurdu, Siopis kale çizgisinden topu çıkardı!

Alanyaspor'da 39. dakikada Bareiro topu ağlara yolladı ama öncesinde ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. VAR incelemesinin ardından da ofsayt kararı onaylandı.

45+1. dakikada kaleci Uğurcan'ın önce olduğunu gören Bariero ceza sahası dışından aşırtma bir vuruş yaptı ama kalesine çabuk dönen Uğurcan 2 hamlede topun kontrolünü sağladı. 

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 

İKİNCİ YARI

Alanyaspor 49. dakikada öne geçti. Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşa arka direkte kafayı vuran Caulker'ın şutu ağlarla buluştu.

52. dakikada Djaniny'nin sağ kanattan yaptığı ortasına arka direkte Abdülkadir Ömür dokunamadı. Abdülkadir Ömür, hava topuna çıkarken bir sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. 

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Trabzonspor eşitliği yakaladı. Abdulkadir Parmak'ın sağ kanattan yaptığı ortasına altıpastan ters bir vuruş yapan Caulker topu kendi ağlarına yolladı.

69. dakikada Alanyaspor'da Moubandje sol kanattan ceza sahasına girdi, ama Yusuf'a yaptığı faulün ardından top Trabzonspor'a geçti.

71. dakikada Efecan'ın ceza sahası dışından şutu savunmadan sekip dışarı çıktı. 

75. dakikada Davidson'un yerden şutu yerden dışarı çıktı. 

Trabzonspor 88. dakikada net bir fırsatı değerlendiremedi. Yusuf Sarı'nın ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Marafona'dan sekti, ardından Hugo'dan önce Marafona topu kontrol etti.

Bu pozisyondan bir dakika sonra ise Alanyaspor'dan tehlikeli bir atak geldi. Bakasetas'ın kullandığı köşe vuruşuna Caulker kafayı vurdu, şutu kaleci Uğurcan'da kaldı.

Trabzonspor 90. dakikada bir fırsatı daha değerlendiremedi. Kamil Ahmet'in ceza sahasına havalandırdığı topa altıpasın üzerinden bomboş kafayı vuran Afobe'nin şutu direk dibinden dışarı gitti.

Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve iki takım 1'er puanı paylaştı.