Alanyaspor'da mağlubiyete tahammül yok

Alanyaspor'da mağlubiyete tahammül yok
Süper Lig'de 2 sezondan bu yana oynadığı futbolla takdir toplayan Alanyaspor, başarılı grafiğini sürdürüyor. Akdeniz ekibi, Lig'in 34'üncü haftasında evinde karşılaşacağı Denizlispor maçından kesin galibiyetle ayrılmak istiyor.

Alanyaspor'da mağlubiyete tahammül yok

Süper Lig''de son dönemlerin parlayan takımları arasında yer alan Alanyaspor, ligde daha da üst sıralara tırmanmak için kaybetmek istemiyor. Ligde şu anda 6. sırada bulunan Akdeniz ekibi, Avrupa Ligi şansını garantilemek için kalan son maçlara kesin galibiyet parolasıyla çıkıyor. 

DHA''da yer alan habere göre Süper Lig''de iki ekip bugüne dek 3 kez karşı karşıya gelirken, bu maçların ikisini Alanyaspor, birini ise Denizlispor kazandı. Geçen sezon oynanan iki maçı da Akdeniz temsilcisi kazanırken, bu sezon ligin ilk yarısında oynanan maçta Denizlispor 1-0''lık skorla galibiyete uzandı. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda Alanyaspor 6 gol kaydederken, rakibi Denizlispor 2 golle karşılık verdi.



Öte yandan, bu sezon oynadığı maçlarda topa sahip olmada yüksek bir yüzdesi olan Alanyaspor, yüzde 70''in üzerinde topla oynadığı hiçbir lig maçını kazanamadı. Hatta turuncu yeşilliler ligin ilk yarısında Denizli''de oynanan müsabakada, yüzde 80,2 ile 2014-2015  sezonundan bu yana en yüksek topla oynama yüzdesini yakalamasına rağmen 1-0 mağlup oldu. 

CAULKER DÖNDÜ, KAPTAN EFECAN''IN SAKATLIĞI DEVAM EDİYOR 

Alanyaspor, Denizlispor maçına tek eksikle hazırlanırken, koronavirüs tedavisi gören Steven Caulker''ın son testi negatife döndü ve takımla çalışmalara başladı. Bu maça, idman eksiği  nedeniyle yedek çıkması beklenen Caulker''ın yerine sahada yine Fatih''in olması bekleniyor. Sakatlığı devam eden kaptan Efecan Karaca''nın ise tedavisi sürüyor. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, Moubandje ve Efecan sarı kart sınırındaki oyuncular.

MUHTEMEL KADRO

Alanyaspor''un Denizlispor maçında sahada olması beklenen 11''i şöyle: Serkan Kırıntılı-Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Berkan, Siopis, Tayfur, Salih, Davdison, Babacar

SAKAT: Efecan Karaca

CEZALI: Yok