Alçak saldırıda flaş gelişme

Alçak saldırıda flaş gelişme
Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde'ye saldıran 4 kişi polis ekiplerinin çalışmaları sonrası yakalandı. Öte yandan saldırganların yakalanmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat İde'ye evinin önünde gerçekleşen saldırıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri, İde'ye saldırdığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Saldırganların yakalanmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Gazeteci Murat İde'ye saldırıyla ilgili şüphelilerin kaçtığı belirlenen 2 araç takibe alındı. Araçlardan biri polis tarafından durduruldu. E.D. gözaltına alınırken araçta yapılan aramada bir bıçak bulundu. Polisin çalışmaları sonucunda 3 şüpheli daha yakalandı. Toplamda 4 şüpheli yakalanırken diğer şüphelileri arama çalışması sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Murat İde'ye KRT'de canlı yayınlanan "Burası Çok Önemli" adlı programının çekimlerinin ardından Maslak'taki evinin önünde saldırı gerçekleşti. Yaklaşık 7-8 kişinin gerçekleştirdiği olayda Murat İde'nin hafif sıyrıklar aldığı öğrenildi. İde'ye gerçekleşen saldırı sonrası basın ve siyaset camiasından çok sayıda geçmiş olsun ve kınama mesajı geldi.

İlgili Haberler