Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir’in değişimini gördüğünüzde şok geçireceksiniz! Instagram’da fırtına gibi esiyor…

Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir’in değişimini gördüğünüzde şok geçireceksiniz! Instagram’da fırtına gibi esiyor…
Bir döneme damgasını vuran Alemin Kıralı isimli komedi dizisinde Oben rolünde yer alan Birsu Demir’in değişimini görenler, şaşkınlığını gizleyemiyor. 2011 yılında ATV’de yayınlanan dizide Oya Başar, Evrim Akın ve Şafak Sezer gibi ünlü isimler başrolü paylaşıyordu. Dizide Oben karakterini canlandıran Birsu Demir ise şimdilerde sosyal medyayı etkin şekilde kullanıyor ve paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

1999 doğumlu oyuncu dizide rol aldığı dönemde 12 yaşındaydı. Rolü gereği daha çok maskulen tavırlarıyla dikkat çeken Demir, yıllar içinde büyük değişim gösterdi. Gelin, şimdilerde Instagram’daki paylaşımlarıyla ve takipçi sayısıyla dikkat çeken oyuncunun yıllar içindeki değişimine birlikte bakalım.

BİRSU DEMİR’İ OBEN İLE TANIDIK

14 Mayıs 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Birsu Demir, lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro eğitimi alarak tamamladı. Ardından küçük yaşlarda oyunculuğa başlayan Birsu, ilk defa kamera karşısına Büyük Buluşma isimli diziyle geçti. 2011 yılında ise yayınlandığı dönem oldukça sevilen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Alemin Kıralı isimli dizide Oben karakteriyle karşımıza çıktı. Yetenekli oyuncu bu dizide oldukça başarılı performans sergileyerek izleyenlerin beğenisini kazandı. 2011 ve 2013 yılları arasında yayınlanan dizi, oldukça sevilen bir komedi dizisiydi. Birsu Demir maskulen bir karakter olan Oben karakterini başarılı bir şekilde canlandırmıştı. İzleyici kitlesi tarafından oldukça sevilen dizide Oben''e hayat veren Birsu Demir’i daha sonra ise başka yapımlarda gördük. Son olarak Demir, 2017 yılında TRT’de yayınlanan Son Çıkış adlı dizide rol alarak ekran karşısına çıktı.

ŞİMDİ İSE ÇOK FARKLI

Alemin Kıralı adlı dizide rol aldığı dönem çocuk oyuncu olan Birsu Demir, henüz 12 yaşındaydı. Şimdi ise 23 yaşında genç bir kadın olan Birsu, sosyal medyayı oldukça aktif şekilde kullanıyor. Instagram’da paylaştığı fotoğrafları ve cesur pozları ile kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Instagram’da yaklaşık 52 bin takipçisi olması ile dikkat çeken oyuncu, yıllar içinde büyük değişime uğramış ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakmış görünüyor.

Alemin Kıralı isimli komedi dizisinde Oben karakteriyle aklımıza kazındığı için geçirdiği değişim görenleri şaşırtıyor. 23 yaşındaki yetenekli oyuncu Instagram’daki özgün pozları ve Dua Lipa''ya benzerliği ile kendinden söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

 

 

İlgili Haberler