Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Alev Alev dizisi konusu nedir? Alev Alev oyuncuları kimler?

Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Alev Alev dizisi konusu nedir? Alev Alev oyuncuları kimler?
Show TV’nin yeni dizisi merak konusu oldu. Oyuncu kadrosuyla birlikte dikkat çeken Alev Alev dizisinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Peki, Alev Alev dizisi ne zaman başlayacak? Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? İşte Alev Alev dizisi hakkında merak edilenler...

Alev Alev dizisi yapılan tanıtımlarıyla birlikte büyük ses getirdi. Alev Alev dizisinden yeni tanıtım yayınlandı. 5 Kasım Perşembe akşamı ekran yolculuğuna başlayacak olan dizinin ilk bölüm tanıtımında; "Sarnıçtaki erkeklerin çoğu kurtulurken, kadınlar kurban oldu!" sözleri damga vuruyor. Ardında dev bir prodüksiyonun olduğu yangın sahnesi izleyenlerin nefeslerini kesiyor.

ALEV ALEV DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tanıtımlarıyla dikkat çeken Alev Alev, dizisi 5 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlayacak.

SHOW TV ALEV ALEV DİZİSİNİN KONUSU NE?

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi…

Kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alacak 'Alev Alev', vereceği anlamlı mesajlar ve dikkat çekeceği konularla ekran başındaki izleyicilere de cesaret ve ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor.

ALEV ALEV OYUNCULARI KİMLER? ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sevilen dizinin kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Zuhal Olcay’la birlikte Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri olacağını gösteriyor.