Alevlerin içinde can pazarı

Alevlerin içinde can pazarı
Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında yangın çıktı. Yangın sırasında dairede henüz bilinmeyen bir nedenle şiddetli bir patlama yaşandı. Yangın sırasında daireden çıkamayan bir kişi ağır yaralandı. Patlama nedeniyle çevre binalardaki bir çok evin camları kırıldı.

DHA ve AA'nın haberine göre, Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde gece saat 03.00 sıralarında 869. Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sararken mahalle sakinleri de durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yangın sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle dairede patlama yaşandı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Dairede bulunan ve ağır yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası meydana gelen patlama nedeniyle çevredeki bazı binalar hasar görürken, bazı dairelerin camlarının da kırıldığı görüldü.

ALEVLER CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yangın çıkan daireden yükselen alevlerin görüntüsü bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde yangın çıkan dairenin alev alev yandığı görülürken, bazı vatandaşların da panik içerisinde olduğu görülüyor.

Yangın sırasında itfaiye ekipleri daire de meydana gelen patlamanın neden kaynaklandığını araştırırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.