Ali Akman'ın yeni takımı resmen açıklandı

Ali Akman'ın yeni takımı resmen açıklandı
TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen ve transferin gözde isimlerinden Ali Akman'ın yeni takımı belli oldu. Akman sezon sonunda geçerli olmak üzere Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Frankfurt Futbol Direktörü Fredi Bobic ise, "Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birini kadromuza katmayı başardık. diye konuştu.

DHA'da yer alan habere göre, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Bursaspor'dan Ali Akman'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Alman takımı, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ali için Bursaspor’a bonservis bedeli ödemeyecek.

Eintracht Frankfurt Futbol Direktörü Fredi Bobic, "Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birini kadromuza katmayı başardık. Ali Akman, önümüzdeki birkaç yılı onun üzerinden inşa etmek ve geliştirmek istediğimiz bir oyuncu." diye konuştu.

uieuieuieiue.jpg

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Bursaspor'dan Ali Akman'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Alman ekibi, 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Ali Akman ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

cf9d892c649d55fc19b027483f127e60.jpg

İlgili Haberler