Ali Babacan, DEVA Partisi'nin izleyeceği politikayı açıkladı

Ali Babacan, DEVA Partisi'nin izleyeceği politikayı açıkladı
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı 1'inci Olağan Kongresi'nde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babaca, DEVA Partisi’nin eski hesaplaşmaları bir kenara bırakacağını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Şanlıurfa İl Kongresi’ne katılarak, açıklamalarda bulundu. Babacan, DEVA Partisi’nin geçmişteki kavgaları bir kenara bırakacağını söyledi.

Kalplerinin İzmir ile olduğunu belirten Babacan, "Hep beraber depremle ilgili tedbirlerin ne kadar önemli olduğunu, depremle ilgili hazırlıkların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlamamız gerektiğini ifade etmek istiyorum” dedi.

“ESKİ HESAPLAŞMALARI BIRAKACAĞIZ"

DEVA Partisi’nin izleyeceği politika hakkında da konuşan Babacan, "Her alanda ülkemizi ileriye taşıdık ama geçtiğimiz bir yüzyılda büyük acılar da yaşadık. Türkiye'de herkes bir kere düşman, bir kere üvey evlat, en az bir kere mağdur oldu. Adeta acılarımızla işlendik. Biz DEVA Partisi olarak açıkça söylüyoruz ki artık eski hesaplaşmaları, kavgaları arkada bırakıp, yeni bir başlangıç yapmanın zamanı geldi. Kavgalar, hesaplaşmalar hiçbir derdimize çare olmadı, olmuyor. Geçmiş doğrularıyla, yanlışlarıyla içinden geçtiğimiz ortak geçmişimizdir” ifadelerini kullandı.