Ali Haydar Hakverdi: "Ankara ve İstanbul'da fark olacak"

Ali Haydar Hakverdi: "Ankara ve İstanbul'da fark olacak"
CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, İmamoğlu’nun geride başladığı yarışta öne geçtiğini söyledi ve ekledi: “İmamoğlu için baş başa diyoruz ya… Daha fazla fark olacak. Mansur Yavaş ise bahsedilen 7 puanın çok üzerinde bir oran yakalayacak” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Türkiyem TV’de, Muharrem Soğuksu’nun sunduğu Seçime Doğru programında yerel seçime yönelik görüşlerini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına, rakibi Binali Yıldırım’ın gerisinde başladığına dikkat çekerken şunları söyledi:

“ANKARA’DA VE İSTANBUL’DA FARK OLACAK”

“İstanbul’da farklı bir plan ve projemiz var ve inanılmaz çalışıyoruz. İktidarın İstanbul’u kaybetmesi demek, 5’li çete var ya, yandaşa akıtılan kaynağın kesilmesi demek. İmamoğlu, geriden başladığı yarışta artık önde... Şu süreçten sonra, İstanbul’a karşı özel çalışmalarımız olacak. Sadece Büyükşehir Belediyesini değil, yeni ilçeler de kazanacağız” açıklamasında bulundu. Hakverdi, ayrıca anket sonuçlarının çok üzerinde oy alacaklarını ifade ederken, “İmamoğlu için baş başa diyoruz ya… Daha fazla fark olacak. Mansur Yavaş ise bahsedilen 7 puanın çok üzerinde bir fark atacak” ifadelerini kullandı.