Ali Kıdık bombardımana devam ediyor: “Türk Hava Yolları’na oğul kontenjanından bir müdür daha”

Ali Kıdık bombardımana devam ediyor: “Türk Hava Yolları’na oğul kontenjanından bir müdür daha”
İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve AirportHaber'in sahibi Ali Kıdık, THY'de birbiri ardına yapılan tartışmalı atamaları gündeme getirmeye devam ediyor. Kıdık, son olarak da BDDK Başkanı ve THY-OPET Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Akben'in oğlunun da THY'ye müdür atandığını açıkladı.

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve AirportHaber'in sahibi Ali Kıdık, BDDK Başkanı ve THY-OPET Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Akben'in oğlunun THY'de Yolcu Hizmetleri Müdürü yapıldığını açıkladı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kıdık, bir önceki paylaşımında da THY'deki bir başka atamayı gündeme getirmiş, AKP İl Başkanı Bayram Şenocak'ın kardeşinin THY'de Özel Kalem Operasyon Müdürü olarak görevlendirildiğini ifade etmişti.

Kıdık, son paylaşımında ise hem BDDK Başkanı hem de THY-Opet BDDK Başkanı ve THY-OPET Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Akben'in oğlu Feyyaz Akben’i de THY Yolcu Hizmetleri Müdürü olarak atandığını açıkladı.

Ali kıdık, "Of of of of. THY, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben’in oğlu Feyyaz Akben’i de THY Yolcu Hizmetleri Müdürü yaptı. Zenginlikten uçuyoruz. Bu arada BDDK başkanı Mehmet Ali Akben de THY Opet yönetim kurulu üyesi." dedi.