Ali Koç, maç sonu faturayı kesti

Ali Koç, maç sonu faturayı kesti
Karşılaşmanın bitiminin ardından sarı lacivertli futbolcuların soyunma odasına giden Ali Koç, kafilenin Manisa'dan İstanbul'a direkt olarak otobüsle gideceğini bildirdi. Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki iznini de iptal etti.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan ve haftayı küme düşme hattında tamamlayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç faturayı kesti.

Karşılaşmanın bitiminin ardından sarı lacivertli futbolcuların soyunma odasına giden Koç, kafilenin Manisa'dan İstanbul'a direkt olarak otobüsle gideceğini bildirdi. Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki iznini de iptal etti.

TRİBÜNÜ TERK ETTİ

Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Akhisarspor’a konuk olan Fenerbahçe, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken ikinci yarıdaki kötü futbolu da Başkan Ali Koç’u isyan ettirdi.

Ligde sadece 14 puanı bulunan ve küme düşme hattında yer alan sarı lacivertliler Akhisarspor deplasmanında da kötü görüntüsünü sürdürdü.

İlk yarıda yenilen golden sonra ikinci yarıda da oynanan etkisiz futbol Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u çileden çıkarttı.

Maçın 60. dakikasında protokol tribününden ayrılan Ali Koç’un yaklaşık 15 dakika süren telefon görüşmesi yaptıktan sonra yerine döndüğü öğrenildi.

Sarı lacivertliler karşılaşmayı 3-0 mağlup tamamladı.

İlgili Haberler