Ali Koç’tan Aykut Kocaman açıklaması

Ali Koç’tan Aykut Kocaman açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Aykut Kocaman meselesine açıklık getirerek, yola yerli hoca ile devam etmeleri konusunda Aykut kocaman ile çalışacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni Sportif Direktör Damien Comolli’nin imza töreninde konuştu. Yola yerli hoca ile devam etmeleri konusunda Aykut Kocaman ile yola devam edeceklerinin altını çizen Başkan Koç “Aykut hocamızla iki kere görüştüm. Mevcut resim için çok yardımcı oldu. Bu kadroyu ikinci yapmak bence çok büyük başarıdır. Bununla beraber beklentilerimizi paylaştık. Net bir şey söyleyebilirim, yerli hocayla devam edeceksek Aykut hocayla devam edeceğiz. Ersun hocayla görüştüler falan nereden çıktı bilmiyorum. Yerli hocayla devam edersek başkası olmayacak. Kendisinden cumaya kadar süre istedim. Damien'ın çalışmaları biraz daha süre istiyor. Gelecekle ilgili her türlü opsiyonumuzu değerlendireceğiz. Kimsenin baskısı altında kalmadan, duygusallığa minimum yer vererek karar almaya çalışıyoruz. Yakın zamanda kararımızı paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Teknik direktör konusunda açıklama yapan Comolli “Bu konu çok basit. Ben Aykut hocayla toplantı yaptım. Toplantıdan gerçekten çok keyif aldım. Çok kibar, işini çok seven bir insan. Kendisinden her departman için rapor alıyorum. Daha sonra bir karar alacağım. Yönetime bildireceğim.

Teknik direktör konusunda piyasada çok hakimiz. Yerli bir hocayla çalışırsak kesinlikle Aykut Kocaman'la çalışacağız. Yabancı isimler için de çok çalıştık. Çok iyi araştırma yaptık. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.