Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler
Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik suçlamalarına karşı cevap niteliğinde açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik ithamlarından sonra söz alıp cevap verdi. Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisi için Selim Soydan'a 'FETÖ projesi' dediğini söyledi. İşte Ali Koç'un sözleri...

"BAŞKANIM ÇOK RAHAT YALAN SÖYLÜYORSUNUZ"

"İstediğimiz noktaya geldim.Bu noktayı uzun süredir istiyordum. TV'ye çıkalım dedim, çıkmadınız! Yüz yüze geldik. Kavga edeceksek buyrun edelim. Sayın Başkan, çıkalım konuşalım. Her şeye laf yetiştirdiniz, buna cevap vermediniz.

"Kolaylarla başlayalım. Sayın Başkanım, çok rahat yalan söylüyorsunuz. O kadar rahat yalan söylüyorsunuz ki ben bir Fenerbahçeli olarak üzülüyorum."

ÜMİT ÖZAT KONUSU: "YAKIŞIYOR MU BAŞKAN?"

"Başlayalım, Ümit Özat. İsterse bağlansın. Murat Özaydınlı burada mı? Siz konuşun, şimdi bir maçtı. Rize maçı mıydı, 2004 senesi. Kalecimiz Rüştü'ydü. O zaman Ümit de kaptandı galiba. Kırmızı görmüştü. Galiba bir hocayla tartışmıştı. Bir maçtı işte önemli değil. Ben de locamda maç seyrediyordum. Ümit de Murat Özaydınlı benim locamda diye oraya gelmişti. Ben maçı seyrediyordum. Ümit Özat'ın içeride olduğunu bilmiyordum. Bir hata oldu, gayrı ihtiyarı "Allah belanı versin" dedim. Şortlu bir halde, sen ne yaparsın falan dedi. Murat Özaydınlı araya girdi. Bir kürekçimiz daha vardı. Belki kendisi buradadır. Özaydınlı ile birlikte o kardeşimiz Ümit Özat'ı dışarı çıkardı. Bu kadar, maçta bir reaksiyon."

"Yakışıyor mu böyle şeyler, yakışıyor mu böyle yalanlar söylemek! 20 yıllık tahtınızı korumak için yakışıyor mu! Büyük başkan"

"KARŞINIZA BİR BAŞKAN MI LAZIM?"

"Siz Fenerbahçe Başkanlığını açık artırmaya çıkarıyorsunuz. Sizin bu imkanınız varsa niye vermiyorsunuz. İllaki bir başkan adayı mı lazım karşınıza."

"Burhan Karaçam konusuna geleyim. Ben bilmiyor muyum yönetimime aldığım insanları. Fenerbank'ı incelesin diye yolladığınız Burhan Karaçam, hani o zaman sevdiğiniz Karaçam. Fenerbank'ı kurmak için görevlendirdiğiniz adamların dolandırıcı olduğunu ortaya çıkaran adam.

"Rahmetli abimi benden daha çok seviyordunuz. O da atçılığa meraklıydı. Benim abim Mustafa Koç, at şubesi olduğu için Galatasaray'a üye olmuştu. Benim abim Mustafa Koç da mı Galatasaraylı? Şüpheniz var mı?"

"BİNLERCE KİŞİNİN AİDATLARINI ÖDÜYORSUNUZ"

"Evet siz, başka takımın taraftalarını bilerek ya da bilmeyerek, bilmeyerek şöyledir, biz bilabedel üye yapmıyoruz diye yazıyor genel sekreter, duymuş duymamış değil. Külliyen yazıyoruz. Bilabedel derken şunu kastediyoruz, üye olan kişinin üyelik bedelinin başkası tarafından ödenmesi. Bunu bilerek yaptınız. Bundan çok yaptınız. Sayın Başkan sizin bir gün herkes Fenerbahçeli olacak derken Galatasaraylıları, Beşiktaşlıları Fenerbahçeli yapmayı kastettiğinizi sanmıyordum. Binlerce kişinin aidatlarını ödüyorsunuz. Soruyorum sayın başkan, binlerce kişinin aidatını ödüyor musunuz, ödemiyor musunuz, gözünüzün içine bakarak soruyorum."

"Benim ödediğim eşim, kayınvalidemin, 5'i geçmez. Getirin. Ne varsa topunuz gelin, getirin ortaya!"

"HERKES 10 MİLYON EURO VERSİN DEDİM Mİ, DEMEDİM Mİ?"

"Lig Radyo'da bana bir soru sordular. Garibime gitti. Başka gittiğim 1-2 medya kuruluşunda da dediler ki, kulüpten arıyorlar, bana bu soruyu sormayı istiyorlarmış. Aziz Yıldırım kendi soramıyor, sipariş soru yolluyor. Sayın Ali Yıldırım şahidimdir. Hatırlarsan sevgili Ali, kötü günlerimizde şu yemekhanede toplanmıştık. Aykut Kocaman vardı, Nihat Özbağı vardı, 5 kişiydik. Ben ne demiştim hatırlarsan, "Biz bu takımı şampiyon yapmalıyız, pamuk eller cebe, herkes 10'ar milyon euro verecek." Vicdanınla söyle, dedim mi, demedim mi! Sayın Nihat Özdemir, dedim mi demedim mi!"

"NE OLMASINI KONUŞACAĞIZ ZANNEDİYORDUM"

"Dediğim her şeyin arkasında dururum."

"Sayın başkanım, çamur at izi kalsın olmaz. Ben ne dediğimi biliyorum, arkasında da dururum. Çok daha ciddi bir konu var. Biz bu kürsüde Fenerbahçe'nin ne olmasını istediğimizi konuşacağız zannediyordum. Ne olduğumuzu değil."

"Şimdi geliyoruz BİMER CİMER konusuna. Yapılan bir suç duyurusundan korkan bir adam Fenerbahçe'nin haklarını savunacak konusuna. Allah korusun, yarın size bir otobüs çarpsa, araba çarpsa bu kulübü savunacak adam yok mu? BİMER CİMER konusu ciddidir. Burada bir açıklama yapacağım. Başkanım, insanların gözlerinin içine bakarak gözleri çarpıtıyorsunuz diyordum, net yalan söylüyorum."

"FETÖ PROJESİ OLDUĞUMU ANLATMIŞSINIZ"

"Sayın Selim Soydan bana geldi. Ona, "Benim nasıl bir FETÖ projesi olduğumu" söylemişsiniz. O da bana bunu anlattı. Siz genelde böyle doğru şeylere böyle kızarsınız."

"Burada kupa kaldırma konusu. Mahmut Uslu da bana bunu söylüyor. Ben o gün sahada gaz yedim. Bu yönetimde olanlar da o gün yönetimdeydi. Almaya çalıştığınız Nihat Özdemir de buradaydı."

"Mali konulara gelince de, o kadar düştük ki. Değerler diyordum. Ne demek 1 fazlasını vereceğim. Lütfen verin, şimdi verin. Siz ne vereceğinizi söyleyin, ben 1 fazlasını vereceğim."

İlgili Haberler