Ali Koç'tan derbi kararı

Ali Koç'tan derbi kararı
Fenerbahçe yönetimi, ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda gördüğü misafirperverliği ezeli rakibine Kadıköy'de yaşatacak.

Fenerbahçe Yönetimi ezeli rakibini Kadıköy'de en iyi şekilde ağırlamak için hazırlığını yapıyor. Ligin ilk yarısında Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimine yemek davetinde bulunmuş ancak stada taraftarlarla birlikte gelen yönetim, yemeğe zaman kalmadığı için yemek yerine çay ve kahve sohbetinde rakip yönetimle sıcak bir diyalog gerçekleştirmişti.

ALİ KOÇ'UN İSTEĞİ; ÖZEN VE HASSASİYET

Sarı-lacivertli yöneticilere kesin talimat veren başkan Ali Koç, "Galatasaray yöneticileri Kadıköy'e geldiğinden ilk andan, stattan ayrılacak son ana kadar büyük bir titizlikle ayrılacak. Fenerbahçe'ye yakışan nezaketi ve centilmenliği ezeli rakibimize gösterelim, her konuda hassas olmaya, fevri ve incitecek davranışlardan kaçının."

Aynı özeni Galatasaray futbol takımına da göstermenizi ve takım otobüsünün stada ulaşmasından itibaren gereken kolaylık ve özenin rakip futbolcular ve teknik heyete gösterilmesini de istiyorum" dediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi henüz kendilerine bir davet ulaşmadığını ancak ulaştığı zaman icabet edeceklerini söylediler.

PFDK'DAN aldığı cezası bugün bitecek olan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 14 Nisan'da oynanacak derbi maçla protokol tribününe dönebilecek. Cengiz, maçı ilk yarıdaki derbide olduğu gibi F.Bahçe Başkanı Ali Koç'la yan yana izleyecek.