Ali Koç’tan Ersun Yanal açıklaması

Ali Koç’tan Ersun Yanal açıklaması
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor maçının sonrasında Ersun Yanal ile yaptığı görüşme ile ilgili konuştu. Koç, Yanal’a ültimatom vermediğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen 23 Nisan töreninde açıklamalar yaptı. Koç, bir gün önce teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı görüşmenin detayları hakkında da bilgi verdi.

Ali Koç, "Sezon iyi gitmiyor. Biliyoruz hepimiz. Hatta en mahçup olduklarım da bu çocuklar. İnşallah onların istekleri gelecek sezon yerine gelecek." dedi.

Takımın bu sezon zaten kötü bir gidişat içinde olduğunu ancak Alanyaspor maçı gibi bir maçı hiçiz göemdiğini belirten Koç şunları söyledi:

"ULTİMATOM YA DA KIZMA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Samandıra'ya ben hep gidiyorum. Bu özel bir durum değil. Yenildiğimiz için gitmedim ama 7 yaşımdan beri maça gidiyorum. Alanya maçındaki futbolu hayatımda ilk kez gördüm. Arkadaşların moralini düzeltmek ve sorunlarına çözüm aramak için gittim. Bu şekilde gidersek tarihe kötü bir anı bırakacaklarını belirttim. Gerekli ortamı sağlamaya, hocamızla dertleşmeye gittim. Bir ultimatom verme, hocaya kızma söz konusu olmadı.