Ali Koç'tan transfer itirafı: İsteyip de alamadığımız tek isim Malang Sarr

Ali Koç'tan transfer itirafı: İsteyip de alamadığımız tek isim Malang Sarr
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer döneminde isteyip de alamadıkları tek ismin Malang Sarr olduğunu itiraf etti. Koç ayrıca, Eren Zahavi ile hiçbir zaman ilgilenmediklerini belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün gazetecilerle bir araya geldi.

Sohbet toplantısı şeklinde geçen görüşmede önemli konulara değinen Koç, "Kulüplerin satılmasını istemem ama ekonomik gidişat, bunu mecbur kılabilir." dedi.

Koç'un sözleri şu şekilde:

"KULÜPLERİN SATILMASINI İSTEMEM"

"Locaların yarısının açılması, parası olanın girmesine yarar. Biz %30'u alabilecek bir çalışmayı yaptık. Bir taraftar olarak tarihi olan büyük kulüplerin satılmasını istemem. Ama ekonomik gidişat, bunu mecbur kılabilir."

"EMRE BELÖZOĞLU SPORTİF DİREKTÖRDÜR"

"Emre Belözoğlu sportif direktördür. Bizzat bana bağlı çalışacak. Tüm transferlerde Emre'nin etkisi, payı vardır. Bu transfer döneminde isteyip de alamadığımız tek oyuncu Malang Sarr oldu."

"BORÇLARI REVİZE ETTİK"

"Faiz oranları yeniden belirlenmiş Bankalar Birliği anlaşması, 2+7 yıl olarak tüm kulüpleri kapsayacak şekilde revize edildi. Yeni anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe'nin 561 milyon liralık bu yılki ödemesi 2021 Ekim'e ertelendi."

"ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN SONUÇ ÇIKMAZSA AİHM'YE GİDECEĞİZ"

"Limitlerle ilgili tahkim kararı için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduk. Oradan da sonuç alamazsak Avrupa İnsan Haklar Mahkemesi'ne gideceğiz."