Ali Koç'un sürpriz hamlesi!

Ali Koç'un sürpriz hamlesi!
Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli kulübün yola Erwin Koeman'la devam edeceğini açıkladı.Hollandalı teknik adamın iyi performansı ona çok ciddi kredi kazandırırken başkan Ali Koç'un ise kısa süre önceki bir teknik direktör hamlesi ortaya çıktı.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un son hamlesinin Bayern Münih'te yardımcı antrenör olarak görev yapan Willy Sagnol olduğu ortaya çıktı.

Phillip Cocu'nun, Fenerbahçe'nin 3-1 mağlup olduğu Ankaragücü maçının hemen ardından gönderilmesi üzerine Koç ipleri eline aldı ve hızla teknik direktör arayışına girdi. Bu teknik adamlardan biri de şu anda Bayern Münih'te yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Willy Sagnol'du.

COMOLLİ DEĞİL, BAŞKAN GÖRÜŞTÜ!

Willy Sagnol'la telefonda bizzat başkan Ali Koç görüştü. 2-2'lik Galatasaray derbisinden önceki 2-3 günlük süre içinde yapılan birkaç görüşmede Fransız futbol adamı teklifi kabul etti. Taraflar kısa süre içinde görüşmek için tekrar sözleşse de Koeman'ın liderliğindeki belirgin yükseliş Koç'un frene basmasını sağladı.

BİR FRANSIZ DİĞER FRANSIZI İSTEMEDİ

41 yaşındaki Sagnol'un Ali Koç'la olan görüşmesinde Comolli'yle çalışmak istemediği belirttiği de gelen bilgiler arasında...Fransız futbol adamının Bayern ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Sagnol, Bayern Münih'te 9 sene forma giymiş takım kaptanlığına kadar da yükselmişti.