Ali Palabıyık çocuklarının maçını yönetti sosyal medya yıkıldı

Ali Palabıyık çocuklarının maçını yönetti sosyal medya yıkıldı
FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, corona virüs çağrısı çağrısı nedeniyle evde kal mesajı verdi. Palabıyık’ın evin içerisinde top oynayan çocuklarının maçını yönetmesinin ardından sosyal medya yıkıldı. Sosyal medya kullanıcıları Palabıyık’a “Adam evde bile maç yönetemiyor” sözleriyle takıldı.

Korona virüs salgını nedeniyle yetkililer vatandaşlara evde kal çağrısında bulunuyor. Korona virüs salgını nedeniyle FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, salgınının ardından çocuklarına milli takım formalarını giydirip evin içinde top oynarken faul yapan büyük oğluna sarı kart gösterdiği görülüyor. Palabıyık, karta itiraz eden oğlu sahayı terketmek ve evin kapısını açıp gitmek isterken ise durdurup bu kez kırmızı kartını gösteriyor. Durumun hafızalara kazınması için çocuklarıyla bir mizansen daha yapan Ali Palabıyık; bu kez ortanca çocuğuna evin kapısından çıkmaya kalkışınca büyük oğlunun kırmızı kart göstermesini istiyor.

Palabıyık’ın evde kal çağrılarının ardından evin içerisinde top oynayan çocuklarının maçını yönetmesinin ardından sosyal medya yıkıldı. Sosyal medya kullanıcıları Palabıyık’a “Adam evde bile maç yönetemiyor” sözleriyle takıldı.

ekra.JPG

“DIŞARI ÇIKANLARA KIRMIZI KART”

Palabıyık, corona virüs için 'evde kal ve, kurallara uy' diyen Palabıyık, yaptığı açıklamada ise, "Dünyada ve ülkemizde hızla yayınlan corona virüs karşı lütfen kurallara uyalım ve oyunu kurallarına göre oynayalım. Bu oyunun kuralı 14 gün. Sağlık Bakanlığımızın ve devlet büyüklerimizin yayınlamış olduğu uyarıları dikkate alalım. Ailemizi ve sevdiklerimizi korumak için lütfen evde kalalım. Evde kalmayıp dışarıya çıkanlara 'kırmızı kart'. Evde kal Türkiyem" açıklamasında bulunmuştu.