Alişan’ın eşi Buse Varol’un asıl mesleğini duyduğunuzda şok olacaksınız! Güzellik yarışmasına bile katılmış…

Alişan’ın eşi Buse Varol’un asıl mesleğini duyduğunuzda şok olacaksınız! Güzellik yarışmasına bile katılmış…
Hemen herkes Buse Varol’u ünlü şarkıcı Alişan'la evlendikten sonra tanıdı. Alişan'la olan evliliğinden önce ise bazı dizilerde yer aldığı roller ile yüzüne aşina olduğumuz isimlerden biriydi ancak bir dönem güzellik yarışmasına da katılan Buse Varol’un asıl mesleği herkesin düşündüğü gibi oyunculuk değil! İşte, ünlü oyuncunun çok merak edilen asıl mesleği…

Buse Varol’un rol aldığı diziler dışında modellik ve güzellik yarışması geçmişi olduğunu biliyoruz. 1990 yılında Manisa’da doğan Varol, lisans eğitimi boyunca güzelliği ile hep popüler olmuş. 2012 yılında ise güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmanın favorilerinden biri olmayı başarmış. Güzellik yarışmasında işler tam olarak istediği gibi gitmese de yarışmanın sonrasında kendisine yeni kapılar açılmış. İşte; Buse Varol''un asıl mesleği, güzellik yarışması macerası ve sonrasında önüne çıkan fırsatlar...

GÜZELLİK YARIŞMASI MACERASI NASIL SONUÇLANDI?

2012 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve birçok kişinin favorileri arasında yer alan Buse Varol ne yazık ki ilk 10''a girmeyi başaramamış ancak yine de katıldığı güzellik yarışması onun için bir dönüm noktası olmuş. Güzellik yarışması sonrasında modellik de yapan Varol’un asıl isteği oyuncu olmakmış ve hedefini gerçekleştirmek için oyunculuk dersleri almış. Aldığı dersler sonrasında “Tozlu Yollar”, “Arka Sokaklar” ve “Dostlar Mahallesi” gibi yapımlara katılmış.

BUSE VAROL''UN ASIL MESLEĞİ NE?

Öğrenim hayatı boyunca güzelliği ile ün salan Buse Varol, üniversite dönemi geldiğinde ise eğitim fakültesinde okumayı tercih etmiş. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi''ndeki öğrenimini başarıyla tamamlayan ünlü oyuncu, 2 yıl özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik de yapmış. Yani Buse Varol model, oyuncu ve influencer olmasının yanında aslında bir de öğretmen. Ne diyelim, on parmağında on marifet!

EŞİ ALİŞAN İLE NASIL TANIŞTI?

Buse Varol, “Dostlar Mahallesi” adlı dizide “Bahar” karakterini canlandırırken aynı dizide rol alan Alişan ile sette tanışmış. Böylece ünlü çiftin arasında büyük bir aşk başlamış. Buse Varol’un rol aldığı “Payitaht Abdülhamit” isimli dizinin setinde nişanlısına evlilik teklifi eden Alişan, o dönem sansasyon yaratan teklif ile ilgili eleştirilere de maruz kalmıştı. 2018 yılında evlenen çiftin Burak ve Eliz adında iki çocuğu var.

 

 

İlgili Haberler