Ağlatan görüntüler yeniden gündeme geldi. Kanserin son evresindeki 6 yaşındaki çocuk babasından 3 motosikleti istedi 20 bin motosikletli geldi

Ağlatan görüntüler yeniden gündeme geldi. Kanserin son evresindeki 6 yaşındaki çocuk babasından 3 motosikleti istedi 20 bin motosikletli geldi
Almanya’da kanserin son evresindeki Kilian adlı 6 yaşındaki çocuk babasından "3 motosikletli evimizin önünden geçsin" isteğinde bulundu. Oğlunun isteğini sosyal medyadan duyuran adamın çağrısına 20 bin motorcu katıldı. Çocuk 3 hafta sonra öldü.

Ağlatan görüntüler yeniden gündeme geldi 

Doğu Frizya (Ostfriesland) bölgesinde yaşayan yaşayan ve kanserin son evresindeki 6 yaşındaki motosiklet aşığı Kilian adlı çocuk, babasından "Evimizin önünden 3 tane Harley motorsiklet geçsin, göreyim" isteğinde bulundu.  

Oğlunun belki de son isteğini yerine getirmek ve onu mutlu edebilmek için babası sosyal medya hesabından bir çağrı yaptı ve oğlunun durumunu özetledi. 
Çocuk ve ailesi duyarlı 5-10 motosiklet sürücüsünün geleceğini tahmin ederken, en kötü ihtimal akıllarının ucundan bile geçirmemeye çalışıyorlardı. Hiç kimsenin gelmemesi durumunda oğullarının büyük şok yaşayacağının farkındaydılar.

24 Temmuz 2021 tarihinde örgütlenen motosiklet grupları belirtilen adres ve saatte orada olabilmek için yola çıktılar. 4 şeritli otoyolu motorcular kapladı ve uzun bir kuyruk oluşturdu. 

Çocuk, ailesi ve yakınları motosikletlerine binip evlerinin önüne gelen 20 bin kadar motosikletçiyi görünce şaşkına döndü. Kanser hastası çocuk motosiklet ordusunu görünce sevinci hareketlerine yansıdı.

Tüm motosikletçiler hasta çocuğu selamlayarak evlerinin önünden geçtiler. Onun mutluluğunu gören ailesi gözyaşlarına tutamadı.
Son dileği yerine getirilen Kilian, 3 hafta sonrasında 17 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti.